Интимно

Коледни подаръци за нея според зодията

Какво показват звездите?

10.12.2014г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Коледните и новогодишни празници са все по-близо, а с това времето за избор на подаръци за празниците намалява.

Ако все още не сте се спрели на подходящ подарък за нея, звездната карта ще ви разкрие какво да подарите на нежната половинка според зодиакалния знак, под който е родена.

Овен

Жената Овен е много енергична, обича динамиката и спорта. Ето защо подходящ подарък за нея е карта за фитнес, карта за спа процедури. Към това може да добавите спортен комплект облекло и/или обувки, несесер с козметика.

Друга добра идея е да закупите офис оборудване за домашно ползване. Но ако вече вашата половинка има всичко изброено, заложете на нов парфюм, красиви обици или нещо от коприна.

Телец

За дамите, представителки на тази зодия казват, че са най-женственото присъствие в целия зодиак. Те имат вродено чувство за естетика, затова подходящи подаръци за празниците са дрехи, бельо или аксесоари от коприна, сатен, кашмир.

Може да заложите и на парфюм с вълшебен аромат или класна козметика, тъй като жените Телци обичат лукса и скъпите грижи за външния вид.

Близнаци

Дамите Близнаци са изключително любопитни и биха се впечатлили от подаръци, които прекъсват монотонността на ежедневието и стимулират тяхната креативност, интелигентност и въображение. Обичат изненадите, затова направете така, че поднасянето на подаръка да бъде по-впечатляващо от самия него.

Подходящи подаръци за тези интересни чаровници са езиков курс, семинар на тематика, от която се интересува, книга, техника като нов лаптоп, например. Ако предпочитате да подарите дреха или аксесоар, нека да е нещо фино с камъни. Не забравяйте и за картичката със силно коледно послание.

Рак

Жената Рак е такава, която се впечатлява от форми, цветове, материи. Често стилът им е под влияние на винтидж настроението. Затова, ако ще подарявате бижута, картини или предмети за дома, изберете такива, които имат античен вид. От друга страна дамите Раци държат много на грижите за външния вид. Всякакви спа грижи, естетични интервенции са подходящи за коледен или новогодишен подарък.

Лъв

Представителките на тази темпераментна зодия са изключително придирчиви и приемат само ценни подаръци, защото знаят как да ги оценят. Едни от най-добрите идеи за подаръци за жени от зодия Лъв са златни бижута и маркови парфюми, дизайнерски дрехи. Към това не забравяйте да добавите хубава бутилка вино или шампанско и изисканата и романтична обстановка.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Абе аз миналата година заложих на едно парфюмче, но не остана много впечатлена, по добре един дебел портфейл - страхотен подарък. Направо си е класа :D
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
BeSko ( преди 9 години )
никой не ви е виновен за ниските заплати..:) голяма част от богати са и добре образовани :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 2 rate down comment
Cveti ( преди 9 години )
Ха-ха Прав си Иван, а тези дето имат деца няма да купят подаръци на деца ами ще купят златно кулие за на стойност между 300 и 1000лв :) и накрая няма да имат и какво да ядат !Напълно съм съгласна - трябва да махнат редактора или да започнат да мислят - ако искат да им се посщеава страницата - човек наистина би се замислил над подобни сатии !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
Николай ( преди 9 години )
Така като ги пишете тези неща се замислете малко - тези които могат да си позволят да подарят подаръци на жена си като златно кулие са олигарсите, благодарение на които сега всеки български гражданин ще бъде натоварен с данъци надхвърлящи 5000лв. за годината, а самите олигарси няма да си направят и труда да отворят вашият сайт зада прочетат това - това ще бъде прочетено от средностатистическият българин със заплта между 500 и 700лв. и след като този българин си плати парното и тока ми кажете какво златно лолие ще купи на жена си със остатъкът от парите ??? Абсолютна малоумщина !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар