Интимно

Коледни подаръци за него според зодията

Добре е да се доверим и на звездите при избора на коледен подарък

11.12.2014г. / 20 57ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Вече сме подготвили списъка с любимите ни хора и срещу имената на всеки от тях сме записали каква празнична изненада ще им поднесем. Остава да изберем подарък за него.

Въпреки че сме опознали някаква част от същността му, добре е да се доверим и на звездите при избора на коледен подарък. Вижте следващите редове.

Овен

Овенът е зодиакален знак, управляван от огън и желязо. Мъжете Овни имат спортен дух, така че всеки спортен аксесоар, билети за спортен мач ще го удовлетворят. Не забравяйте и за карта за спорт, аксесоари за автомобили, които също са подходящи за коледен подарък за представителите на тази зодия.

Телец

Телец е управляван от планетата Венера. Мъжете Телци са чувствителни, романтици, обичащи лукса. Изключително любопитни и любознателни. Бихте го впечатлили, ако за празниците му поднесете подарък като билети за концерт, билет за семинар, музикални дискове, хубава книга.

Ако планирате да поднесете дреха, знайте, че мъжът Телец оценява качеството. Не забравяйте и за малките романтични жестове като кутия с любимите му бонбони, любимото му вино или ягоди, облечени в шоколад.

Близнаци

Мъжете Близнаци обичат да четат книги с образователен характер. Потърсете енциклопедична литература, книга за любимата му група, философска литература. Той също така обича да пътува, да има набор от полезни аксесоари, като аксесоар за колата или моден аксесоар. Тъй като са романтици, не забравяйте да създадете и подходящата обстановка.

Рак

Това е най-емоционалната зодия в зодиака. От романтичен подарък, през интересна книга, скъпи сувенири, бутилка с бутиков алкохол до техника, мъжът Рак ще оцени подарък, който е поднесен с отношение и този, който допълва неговото АЗ. Тъй като Раците обичат пътуванията, може да изненадате вашия любим и с кратко, но вълнуващо пътуване.

Лъв

Мъжете Лъвове също като Телците обичат да получават луксозни подаръци. Бутилка от любимото му питие с комплект чаши е идеален подарък за него. Ако е пушач може да му поднесете кутия с хубави пури, бутикова запалка, щипка за пари, визитник и копчета за ръкавели, гравирани с инициалите му.

Дева

Зодия Дева се управлява от планетата Меркурий. Мъжете Деви са трудолюбиви. В свободното си време обичат да спортуват, четат или са големи геймъри. Затова изберете за коледен подарък техника, аксесоар, който да им бъде полезен в работата, хубава книга, карта за спорт, спортен аксесоар. Друга добра идея за подарък е и аксесоар за дома.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Leyla12 ( преди 9 години )
Важен е жеста и начина по-който се прави един подарък.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар