Интимно

Причини да се срещате с мъж с брада

Мъжете с бради са интелигентни

05.01.2015г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Бен Афлек. Снимка: Reuters

Бен Афлек. Снимка: Reuters

Гладко избръснат или с леко набола брада? Дамите предпочитат различни типове мъже, но определено в последно време женското внимание привличат тези с леко наболите бради.

Скорошно проучване проведено от учени от Университета на Нов Южен Уелс установи, че дамите предпочитат представители на силния пол, които са с така наречените 10-дневни бради.

Не само, че ги приемат за по-секси и горещи любовници, но са възприемани и като джентълмени и по-добри за бащи. Извън проучванията трябва да отбележим, че брадите си имат наистина своите предимства. Вижте няколко добри причини да се срещате с мъж с брада.

Обличат се добре

Някога да сте виждали мъж с леко набола брада, който да е зле облечен? Няма и да видите модни гафове при тези момчета, защото те знаят за всеки един повод кой е най-добрият имидж за тях. Просто им се отдава.

Те са загадъчни

Рядко може да видите емоциите, които се крият под леко наболата и добре оформена брада. Но именно това прави тези мъже интересни за разгадаване. Да четеш по секси мустака е наистина вълнуващо.

Целуват се страхотно

Те са нежни и внимателни към вас, когато ви целуват, защото не биха искали да усетите дискомфорт при допир с вас. В първите няколко секунди брадата леко боцка, но после ви се струва мека, а целувките изгарящи.

Перфекционисти са

Представете си само колко усилия са необходими всекидневно, за да се поддържа тази секси брада в безупречен вид. Мъжете, които отглеждат леко наболите си бради полагат много усилия, за да бъде крайният резултат такъв, какъвто го виждате. Те са перфекционисти не само, когато става въпрос за окосмяването на лицето им, но и за кариерата и всичко останало.

Мъжете с бради са просто страхотни

Спомнете си за едни от най-секси мъжете в шоубизнеса, които също отглеждат добре оформена брада като Ръсел Кроу, напоследък Леонардо ди Каприо, Шон Конъри, Бен Афлек, Брад Пит. Разбира се не забравяйте и за тези в спорта, като Дейвид Бекъм, както и много други.

Свързани статии

Мъжете с бради са интелигентни

И това не е мит, а в историята има доста убедителни доказателства в лицето на Конфуций, Айнщайн, Линкълн, Че Гевара и много други. Ако търсите вълнуващи и интересни разговори, излезте на среща с мъж с брада.

Имат гладка кожа на лицето

Една от основните причини за появата на пъпки и раздразнена кожа е именно бръсненето. Мъжете, които поддържат секси брада, имат хубава и гладка кожа и когато решат да останат гладко избръснати, ще имате възможността и да я докоснете.

Коментирай