Интимно

Вълнуващи секс пози за празничната нощ

Поза Jingle Balls

31.12.2014г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Празниците са онова време, в което даваме и получаваме. Получаваме много подаръци и страстни вълнуващи моменти с любимия човек.

Вдъхновени от магията на падащите снежинки, топлината на камината и блясъка на празничната елха, отворихме кутията със секс изненадите, за да ви предложим няколко вълшебни секс пози.

Поза „Камбанки“

В тази чувствена секс поза дамата трябва да легне удобно по гръб, свивайки краката в коленете. Партньорът й коленичи с лице към нея толкова близо, че тя да може да постави стъпала на гърдите му.

Позата ще позволи на мъжа да обгърне бедрата на партньорката си, да гали гърдите й, и осигурява дълбоко проникване, което увеличава удоволствието и за двамата партньори, чиито тела се поклащат леко като камбанки.

Поза „Елха“

Тази секс поза ще разчупи обичайното място за секс – леглото. Разгорещете страстите върху удобна и здрава маса или бюро. Дамата трябва да легне по гръб като седалището й да бъде на ръба на масата. Краката й са високо вдигнати и леко кръстосани.

Партньорът й е изправен пред нея и придържайки я за прасците или глезените, прониква. Тази секс поза отново ви дава възможност за една дълбока пенетрация.

Поза „Jingle Balls“

Секс позата много напомня за кучешката. Жената трябва да застане на колене, да бъде леко приведена напред и надолу, подпирайки се на лактите си, като единият й крак се преплита с този на партньора й.

Той от своя страна е плътно прилепен към нея, подпрян на едното коляно, а другият му крак е стъпил на леглото. Раздвижена и осигуряваща максимално удоволствие, при тази поза жената има добра възможност по време на половия акт да гали нежно тестисите на партньора си.

Поза „Фойерверки“

Следващата секс поза ще разпали страстите между двамата партньори също като празнични фойерверки. Мъжът трябва да седне удобно на леглото подпирайки гърба си на рамката. Краката му са опънати и леко разтворени.

Партньорката му кляка в скута, обгръщайки го с ръцете си. Максимална близост, в която мъжът има възможността да гали и целува гърдите на дамата, докато тя се движи върху него, определяйки ритъма и дълбочината на проникване.

Поза „Шейна“

Секс позата „Шейна“ е вълнуваща и забавна за изпълнение. Дамата ще се нуждае от добра опора за ръцете си, която може да си осигури с няколко пухкави възглавници, поставени на земята. На тях трябва да подпре лактите си.

Свързани статии

Партньорът й я изненадва, повдигайки бедрата и ханша й назад. Краката са разтворени, но остават свити в коленете. Мъжът е плътно прилепен и позата му позволява да прониква максимално дълбоко в ритъм, който той определя.

Съветваме ви да започнете с бавни и леки тласъци, тъй като тази секс поза изисква по-голяма физическа издръжливост и от двамата партньори.

Поза „Свещ“

Поза Свещ напомня за секс поза ездачка, но в този случай дамата е с гръб към партньора си. Той е легнал с изпънати и леко разтворени крака.

Дамата му е седнала или клекнала върху него. Сега тя определя ритъма и степента на проникване, докосвайки нежно тестисите му. Също като пламък на свещ тя се възпламенява и утихва.

Коментирай