Интимно

Горещи секс ролеви игри

Еротичните игри са подходящо забавление за празниците

27.12.2014г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Сексуалният живот се нуждае от постоянно разнообразяване, а какво по-хубаво от това, да започнете с малките промени в празничната нощ. Еротичните игри са подходящо забавление за всички, които обичат да се превъплъщават в различни образи.

Следващите секс ролеви игри са тематични, но вие може да промените приказката, като включите и други ваши любими герои. Какво ще кажете за среща между вълкът от „Червената шапчица“ и палавата Снежанка?

Вижте следващите идеи и имайте едни вълнуващи празнични дни и нощи.

Снежанка

Класическият празничен образ на добрата помощница на Дядо Коледа, Снежанка, в секси ролевата игра ще бъде заменена от палавата Снежанка. Първата стъпка, която трябва да направите е да изберете подходящо облекло за вашата визия.

Нещо ефирно в червено и бяло, с повече пухчета, червен маникюр, страстни червени устни и шапчица. Високите токчета са задължителни дори в спалнята. За още повече невинно излъчване и сексапил обуйте раирани червено-бели памучни чорапи над коляното.

Палавата Снежанка винаги носи със себе си и сладки изкушения, като захарни бастунчета, които облизвайки изкусително, кара Дядо Мраз да е неспокоен.

Празничен пай

Празниците не биха били толкова магически, ако в тях няма изобилие от сметана, шоколад, плодове. Празничните пайове и сладкиши са любими на всички. В следващото предложение за секси ролева игра има изобилие от тях.

Кой ще бъде празничният пай? И двамата партньори могат да си разменят тези вълнуващи сладки секси образи. Подгответе се с шоколадови бонбони, плодове, кексчета, хубаво шампанско и много сметана. Нека храната бъде част от вашата любовна игра.

Дядо Коледа

Няма как празничната нощ да не мине без този образ. Но в приказката за големите той идва при непослушните момичета. Вие такива ли бяхте тази година? Какъв костюм да избере партньорът ви за тази секси ролева игра?

Свързани статии

Достатъчно е да обуе впити памучни боксерки в червено или празничен десен, да пусне брада, която да е леко набола и да допълни имиджа си с празнична шапка в бяло и червено. Не бива да забравя да ви донесе изненадващ подарък, който може да е жартиери, белезници или вълнуваща секс играчка.

Работливите джуджета

Тази идея за секс ролева игра ще бъде още по-вълнуваща, ако се възползвате от нея, докато гостувате на ваши близки и приятели. Работливите джуджета са решили да си вземат малко почивка от празничната еуфория и търсят подходящо място за усамотение.

Нямат много време на разположение, затова и страстта им е още по-голяма. Разбира се може да разиграете тази сцена и когато сте само двамата насаме.

Коментирай
2 rate up comment 6 rate down comment
Стойне от Чукурово ( преди 9 години )
Нищо не ме интересува......само да не е по възрастна от 18г.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар