Интимно

Любовен хороскоп за 22 – 28 декември 2014

Дни за размисъл, в които няма да липсва надежда и вдъхновение

22.12.2014г. / 12 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Като цяло тази седмица любовният живот по-скоро ще се превърне в кармичен урок. При почти всички зодиакални знаци ще се усети влиянието на Сатурн.

Дни за размисъл, в които няма да липсва надежда и вдъхновение, благодарение на Слънцето и Нептун. Вижте какво ви очаква в любовта.

Овен

Някои от вас, Овни, ще имат нереалистични очаквания за любовта и партньора, което ще ви накара да потънете в дълбоки мисли за бъдещето. Бъдете реалисти, но не надхвърляйте вашите очаквания. Бъдете особено внимателни в комуникацията с партньора през тази седмица.

Телец

За Телците последните две години в любовта не са били особено успешни и това е „благодарение“ на Сатурн. Във вторник тази планета ще напусне част от вашата графика и ще имате възможността да постигнете това, което отдавна търсите в любовен план. Ще бъдете предизвикани да преодолеете страха си и да имате една истинска интимност.

Близнаци

Тази седмица Сатурн навлиза във вашия 7-ми дом на партньорството. Ако имате брак или се намирате в сериозна връзка, може да почувствате някакво ограничение. Възможно е отговорностите ви да се увеличат. Ще трябва да направите оценка на вашите взаимоотношения и да решите дали не се намирате в еднопосочна улица.

Рак

Ако някои от вас до този момент са се чувствали ограничени по някакъв начин в любовта, това може да започне да се променя. Сатурн ще напусне тази част от вашата диаграма и ще може да си вземете глътка въздух. Имате ясна представа за това от какво се нуждаете и какво заслужавате в любовта. Очаква ви напрегнат разговор с партньора в средата на седмицата.

Лъв

След вторник голяма част от Лъвовете ще променят своята гледна точка по отношение на любовта. За голяма част от вас случайните флиртове и случайният секс може вече да не се окажат толкова вълнуващи. Настъпва период, в който ще имате по-отговорен подход към любовния живот. Готови сте за промени, но премахнете бариерата, която сте си поставили.

Дева

Комуникацията с любимия човек няма да върви особено гладко през тази седмица. Има борба за власт във вашата връзка, която определено пречи на хармонията и романтиката между вас. Имате достатъчно време за размисъл, в което да си дадете сметка дали има смисъл да продължите заедно.

Коментирай