Интимно

Секс пози за голям размер

Секс поза „Обратна ездачка“

18.12.2014г. / 17 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Според някои теории размерът на мъжкото достойнство няма значение за степента на удоволствие. Дали е така всяка дама би отговорила за себе си. Едно е ясно – партньор с голям пенис си е бонус!

Въпреки преимуществата на големия размер, някои моменти в секса могат да бъдат твърде приключенски. Затова споделяме няколко вълнуващи секс пози, които носят удоволствие и на двамата партньори.

Секс поза „Обърнати лъжички“

Следващата секс поза е една от най-чувствените и е идеална за онези представители на силния пол, които могат да се похвалят със завидни размери на мъжкото си достойнство. Жената трябва да легне по корем и максимално да се отпусне.

Тук голяма роля има партньорът й, който може да я гали, целува, масажира и изобщо да приложи много от техниките на тантрическия секс. В тази вълнуваща секс поза мъжът определя ритъма на проникване. Усещането е незабравимо и за двамата.

Секс поза „Обратна ездачка“

В поза обратна ездачка жената поема контрола над партньора си, който е легнал удобно по гръб със свити крака в коленете, а стъпалата са стъпили на леглото/ земята. Дамата е върху него по гръб, подпирайки ръце върху коленете на партньора.

За по-голямо удобство поставете единия си крак между тези на половинката ви. Мъжете харесват тази секс поза, защото проникването е дълбоко, ритъмът се сменя и имат добра видимост към всичко, което се случва.

Секс поза „Кули“

Както подсказва името на позата, двамата партньори са изправени, като жената е с гръб към партньора. Трябва съвсем леко да се наведе напред, защото така се постига най-добрият ъгъл за така наречената G-точка.

Свързани статии

Мъжът от своя страна определя ритъма, и може да достави още повече удоволствие на дамата си, стимулирайки гърдите и клитора с нежни докосвания.

Секс поза „Обгърнати“

Двамата партньори трябва да застанат на коленете си и да са изправени. Дамата е с гръб към мъжа, а той от своя страна е максимално близо до нея. Тази секс поза позволява на партньора й да гали гърдите и клитора й докато прониква.

Коментирай