Интимно

Какво показва формата на носа за него?

Мъжете с гърбави носове са неверни в любовта

09.01.2015г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Матю Макконъхи. Снимка: Reuters

Матю Макконъхи. Снимка: Reuters

Казват, че всяка линия на нашето лице издава част от характера ни. Както можем да четем за човека срещу нас по формата на неговите устни, цвета на очите или формата на веждите, формата на носа също е показател за някои личностни характеристики.

Кое е първото нещо, което забелязвате в мъжкото лице? Със сигурност не подминавате и формата на носа. Знаете ли че тя се определя от позициите на носните кости, по-ниски странични хрущяли и горните странични хрущяли.

С всяка комбинация или разлики в тези три области може да се създаде един наистина уникален външен вид на носа. Според учени има идентифицирани 14 форми на човешки нос. Следващите редове разкриват малка част от тях и това какво показват за техните притежатели от мъжки пол.

Месест нос

Мъжете с месести носове са емоционални и щедри, които умело могат да прикриват своите истински чувства. Това често им играе лоша шега в любовта.

Ето защо голяма част от тях по-често са самотни или късно встъпват в брак или сериозна връзка. Въпреки тези малки техни недостатъци, те са добри любовници и обичат да бъдат доминиращата страна.

Леко гърбав нос

Гърбицата на носа подсказва за мъж, който е упорит, амбициозен и успешен в кариерата, умен, но често изпитва несигурност в разрешаването на личните си проблеми. На моменти е нетърпелив, свадлив и в ситуации на спор винаги иска да печели.

Що се отнася до връзките му, той рядко остава верен на своята партньорка, а в леглото не очаквайте големи сексуални изненади.

Прав нос

Мъжете с прави носове лесно се влюбват, верни са на партньорките си, ревниви са и държат на дълготрайните връзки. Изключително интересни са като личности, любознателни, обичат да анализират, постоянно търсят нещо, което да ги вдъхновява.

Стремят се към лукса, обичат компанията на красивите, но интелигентни жени. Кичът не може да ги впечатли. Понякога действат твърде мудно в любовта, а в леглото са издръжливи на дълги любовни забавления.

Малък и чип нос

Рядко може да видите мъж с малък нос, но ако все пак в любовта срещнете такъв партньор, знайте, че това е мъж, който определено знае как да флиртува. Обича да сменя не само работата си, но и партньорките си, защото рутината и еднообразието го отегчават.

Лесно се поддава на изкушения, особено любовни. Обича винаги да бъде в центъра на вниманието, винаги демонстрира своите джентълменски черти на характера и е много забавен.

Свързани статии

Прав нос с по-закръглен връх

Мъжете притежатели на такъв модел нос са балансирани личности, целеустремени и много любопитни. Готови са да използват всякакви средства, за да получат информацията, която им е необходима. В любовта са деликатни към партньорките си и рядко могат да изневерят.

Нос с вълнообразна гърбица

Мъжете с тази специфична линия на носа обичат живота и забавленията във всичките му форми. Те често са пленени от екстремните спортове, природата, но не са особено галантни към дамите. Въпреки това в леглото могат да бъдат не само издръжливи, но и експериментаторски настроени.

Коментирай