Интимно

Любовен хороскоп за 12 – 18 януари 2015

Непредвидени и вълнуващи събития в сектора на любовта

12.01.2015г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Движението на планетата Марс ще въведе промени при много представители на зодиакалните знаци, които се намират във връзка. От друга страна Венера и Уран ще опишат красив ъгъл, което също ще доведе до непредвидени и вълнуващи събития в сектора на любовта.

Ето какво показва звездната карта за отделните зодиакални знаци.

Овен

Ако някои от вас са усетили спад в либидото, то за това е виновна позицията на планетата Марс. За да възвърнете желанието си за любов, хапвайте повече ядки, нар, банани. През тази седмица обвързаните Овни могат да очакват приятни изненади от любимия човек, а пред необвързаните има нова възможност за романтично запознанство.

Телец

Телци, от началото на годината не сте спирали да флиртувате, но бъдете внимателни със знаците, които изпращате към отсрещната страна, особено ако не изпитвате чувства. Границата между приятелството и флирта може да бъде замъглена и това да доведе до известно объркване. От друга страна някои от вас все пак ще открият, че има химия между тях и човека, развълнувал сърцето им.

Близнаци

Времето и вниманието ви ще бъдат отдадени на професионалните ви задачи. В резултат на това може да нямате много време за романтика. И все пак, Уран и Венера ще ви подкрепят и пред необвързаните може да се появи възможност за вълнуваща любовна среща. Останете отворени за възможностите!

Рак

Емоциите ви през тази седмица може да излязат извън контрол. Объркани сте и на моменти изпитвате силно влечение към определен човек, пленил сърцето ви, но това сякаш малко ви плаши. Важно е да осъзнаете дали чувствата ви са дълбоки, или е само сексуално влечение, защото привличането е взаимно.

Лъв

Пригответе се за голяма доза вълнение в сектора на любовта! Тази седмица Марс ще навлезе в зоната на вашата диаграма, която управлява сексуалната интимност. До 19 февруари ще имате зелена светлина в сексуалния си живот.

Ще се стремите да се свържете не само сексуално с любимия човек и да въведете разнообразие в леглото, но и на едно по-дълбоко духовно ниво. Опитайте техниките на тантрическия секс.

Дева

Объркване може да настъпи в любовния живот на някои от обвързаните Деви. Вашата пасивност или агресивно поведение може да доведе до проблеми, особено в четвъртък. Ако се създаде ситуация на спор, бъдете внимателни как комуникирате с партньора.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 9 години )