Интимно

Разликите между обвързания и необвързан мъж (инфографики)

Финансовото състояние определено се променя

13.01.2015г. / 14 09ч.
Михаела Лазарова
Снимкa: facebook ScrollDroll

Снимкa: facebook ScrollDroll

Всеки от нас се стреми да открие перфектната за него половинка. Въпреки че статусът „необвързан“ има своите предимства, когато сме на крилете на любовта, животът ни се променя по необикновен начин и често дори не забелязваме това.

Следващите забавни инфографики ще ви покажат какви промени настъпват в живота на един мъж, когато срещне своята половинка.

Първата промяна е тази във външния вид. Обвързаният започва да обръща в пъти по-голямо внимание на стила си на обличане, прическата, аромата на парфюма.

Следваща стъпка е да преразгледат мобилния си план, защото ще се нуждаят от много повече минути за SMS-и и разговори с любимата.

Шумните излизания с приятели биват заменени от романтични вечери с любимата в компанията на ароматно шампанско.

Времето, в което необвързаните мъже излизаха по мъжки е почти минало. Тези моменти са рядкост, но сякаш и не липсват толкова.

Поканите за приятелство в социалните мрежи от дами с впечатляваща външност просто ще бъдат в списъка „безинтересни“.

Поведението в социалните мрежи също се променя. Промяна настъпва в статуса, в снимките и разбира се във времето, което той прекарва там.

Високите скорости вече са на заден план. Предпочитат безопасността на любимия човек, вместо излишните рискове, особено ако на борда вече има и бебе.

Финансовото състояние претърпява сериозни трансформации. Вечерите, срещите, покупките, създаването на домакинство, не са евтина инвестиция.

И след всички изброени разлики и инфографики, разбираме че да си необвързан има редица предимства, но нищо не може да измести усещането да бъдеш обичан и да обичаш.

Снимки: facebook ScrollDroll

Свързани статии
Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
az otdavna sam si s milia i ne sme postaviali na obsajdane tezi temi , savsem li4no , i s obi4 , a bez tezi smetkadjiiski presmetlivi trikove
отговор Сигнализирай за неуместен коментар