Интимно

Знаци, че ще бъдете зарязани скоро

Как да разберем, че ни предстои раздяла

16.02.2015г. / 16 46ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Да ви зарежат е ужасно. Още по-неприятното е, че невинаги можете да разберете дали наближава нещо подобно. Някои мъже просто нямат смелост да кажат в очите, че вече не изпитват онова, което са изпитвали преди.

За да се подготвите добре за контраатака или за да не ви дойде изневиделица, вижте кои са знаците, подсказващи, че предстои да ви зарежат. Така ще имате време да се подготвите психически за предстоящото и да го понесете по-лесно.

Той е недорасъл

Ако спрете за момент, свалите розовите очила и осъзнаете, че гаджето ви всъщност се държи като 15-годишен, ще разберете, че има голяма вероятност да скъса с вас, особено ако изисквате по-сериозно отношение от него.

Шансовете за дълготрайна връзка са малки, ако в отношенията ви не присъстват понятия като „ние“, „бъдеще“, „заедно“. Говоренето в множествено число и правенето на планове обикновено е характерно за по-зрелите двойки. Ако на него все още му е по-скоро забавно, отколкото отговорно, очаквайте да поддаде, ако упражните натиск.

Той започва да излиза с „онези“ приятели

Сещате се – онези приятели, с които все не остава време да ви запознае, онези приятели, с които ще ви е скучно или пък онези приятели, които вие не харесвате.

Ако гаджето ви намира всякакъв претекст, за да се отдели от присъствието ви, вероятно това е сигурен знак, че обмисля да ви разкара.

Току-що си е изтрил профила във Фейсбук

Най-често оправданието е, че му предстои интервю за работа и не иска да направи лошо впечатление или пък че колегите му не трябва да виждат разни снимки по баровете.

В много случаи обаче вашият бъдещ бивш приятел не иска да ви виждат с него на снимките. Постарайте се да разберете дали това е причината.

Свързани статии

Той променя рутината си

Ако вашият човек внезапно започне да слабее, да ходи на фитнес и да стяга мускулите, това трябва да е сигнал за вас, че може да се старае толкова заради някоя друга жена. Не че това е задължително, но нека не сме наивни. Такива старателни промени обикновено са силно провокирани.

Усещате, че ще ви зареже

Женската интуиция рядко лъже. Ако плюс останалите знаци налице е и съмнение от ваша страна, тогава нещата вероятно наистина вървят натам. Заемете се да разберете какво точно се случва и контраатакувайте!

Разбира се, ако държите на връзката си, можете да се опитате да я спасите. Всичко е въпрос на комуникация!

Коментирай