Интимно

Защо мъжете харесват секса с бившите?

И защо не е добре да го правите с тях

25.01.2015г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

За или против секс с бившия? Въпрос, който срещате не за първи път. Според редица изследвания и експертни мнения на психолози и сексолози, сексът с бившата половинка не се препоръчва. Докато мислите върху отговора на въпроса, следващите редове ще ви разкрият защо мъжете харесват секса с бившите половинки.

Познавате се твърде добре

За мъжете сексът с бившата половинка е един от лесния. На тях не им се налага да впечатляват отново, често знаят какво ви харесва в леглото, което означава, че няма да губят време в това да измислят нови любовни игри и секс пози.

Вие сте на разположение

Понякога не е толкова лесно да се намери партньор само за секс. Такива затруднения могат да настъпят и при най-големите Дон Жуани. В тези кризисни моменти те знаят, че бившите половинки винаги са на разположение.

Той иска да ви спечели отново

Хубавият секс внушава всякакви силни и объркващи чувства и е невъзможно да бъдем имунизирани срещу тях. Прегръдките, докосванията карат телата ни да отделят повече окситоцин, което ни прави по-привързани към партньора, било то и само сексуален партньор. Дали е искрен към вас и дали наистина иска да се върнете като част от неговия живот, ще разберете, само ако не избързвате със секса.

Имат нужда от интимна партньорка

Мъжете, които не са в сериозна връзка често поддържат интимни контакти с повече от една жена. Когато не са емоционално обвързани и отдадени, всяко сексуално разнообразие е добре дошло. Вие ще се чувате, виждате, ще вечеряте заедно, изобщо ще поддържате едно добро приятелство, чиято крайна цел е само сексът.

Свързани статии

Искат да си отмъстят

Как приключи последната ви връзка? Понякога се разделяме доста драматично с партньора. Мъжете с наранено его са готови на всичко, за да отмъстят на бившата си половинка и сексът е едно от оръжията, които могат да използват срещу вас.

Ще правят любов с вас, могат да ви заблудят, че връзката ви има отново шанс, но след страстната вечер ще последват разочароващи за вас събития.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )