Интимно

Любовен хороскоп за 26 – 31 януари 2015

Венера ще помогне на необвързаните да открият нова любов

26.01.2015г. / 10 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Последната седмица на януари ще бъде вълнуваща за голяма част от представителите на зодиакалните знаци. Венера ще помогне на необвързаните да открият нова любов.

За тези, които се намират във връзка, комуникацията с партньора ще върви гладко и ще могат да изгладят своите разногласия. Вижте повече за отделните зодии.

Овен

Някои от вас копнеят по определен човек от дълго време. Тази седмица е много вероятно да се изправите пред истината. Помислете дали вашите фантазии и нереални очаквания не ви задържат в едни взаимоотношения, които нямат романтично бъдеще. Ако е така, ще се почувствате вдъхновени да обърнете нова страница във вашия живот.

Телец

За необвързаните Телци седмицата може да се окаже наистина вълнуваща. Възможно е приятелство да разцъфти в едни романтични взаимоотношения в случай, че не изпитвате известни резерви към него или нея. Един от двамата ви може да се почувства така, сякаш не иска да носи тежестта на една нова връзка. Фокусирайте се върху събитията и бъдете оптимистично настроени.

Близнаци

Може да се чувствате така, сякаш партньорът ви не е в подкрепа на вашите цели в кариерата през тази седмица. В действителност той или тя може да се почувства пренебрегнат и затова да проявява ревност. Намирането на баланс между работата и любовния живот може да се окаже трудно за вас, но това не бива да извинява вашата половинка, че не ви подкрепя.

Рак

Седмицата носи перспективи в любовния живот и за необвързаните Раци. Въпреки че обикновено сте доста свързани със семейството, тази седмица в търсене на любовта може да реализирате някакво пътуване, което не сте очаквали.

Като цяло през тези дни ще бъдете по-активни от обикновено и ще сте отворени към нови запознанства. Знайте, че ако срещнете някой интересен човек, ще ви бъде невъзможно да игнорирате химията между вас.

Лъв

В последната седмица на януари голяма част от представителите на зодия Лъв ще се чувстват наистина любовно настроени. Имат фантазии, които се страхуват да споделят със своя партньор. Бъдете търпеливи и не изпитвайте неудобство да разговаряте за вашите желания. Може да останете приятно изненадани.

Дева

От 26 януари до 20 февруари звездите показват, че в любовния живот на Девите ще настъпят положителни събития. Благодарение на Венера ще се радвате на романтика и хармония с любимия човек, нещо, което ви е липсвало през последните няколко седмици. Не позволявайте на малките проблеми да развалят тази хармония.

Коментирай