Интимно

Какво жените искат да кажат на мъжете

Обърнете внимание на малките неща

23.02.2015г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Да си влюбен и да имаш любим човек до себе си е страхотно. Но когато времето минава, връзката сякаш става рутина.

И въпреки желанието си да говорим с партньора на теми, които ни засягат и вълнуват, рядко събираме смелост да се изправим пред него и да кажем какво не харесваме и от какво имаме нужда. Ето какво жените биха искали техните партньори да знаят.

Слушайте ни и се интересувайте от това, което ви казваме

Вечер обикновено всеки разказва как е минал денят му. Жените обичат да говорят, да разказват за своя ден, за срещите с приятелки, за спа процедурите.

Те го правят не за да досаждат на партньорите си, а защото им имат доверие и вярват, че любимият човек ще ги разбере, подкрепи или ще ги накара да се почувстват по-добре. Затова когато партньорката ви говори, спрете звука на телевизора и бъдете част от разговора.

Бъдете честни

Честността е един от градивните елементи на всяка връзка. Да бъдеш открит с партньора за хубавите и лоши неща е важно. Затова бъдете честни дори и да е дошъл момент за раздяла.

Не забравяйте за годишнината и рождения ни ден

Годината има 365 дни, а мъжете трябва да запомнят само две дати – рождения ден на партньорката и тяхната годишнина.

Бъдете джентълмени

Дори и да ви се струва старомодно (а определено не е!) бъдете по-често кавалери!

Обърнете внимание на секса

Друга важна част от връзката с партньора е добрата комуникация в леглото. Това означава да се доверите максимално един на друг и да споделяте вашите сексуални желания и фантазии. Жените искат да имат партньор в леглото си, който да се интересува от тях и страстите им, а не да гледа на секса като нещо първично.

Искаме да бъдем приоритет

Жените обичат да се чувстват важни и да бъдат приоритет за партньора си. Прекрасно знаят, че мъжете се нуждаят от онова време с момчетата, в което гледат футбол. Но ако в останалите случаи партньорката е на заден план, връзката не би продължила дълго.

Обърнете внимание на малките неща

Към малките неща спадат комплиментите за новата прическа на партньорката, комплиментът за добре приготвената вечеря, малките жестове към нея поднесени с повод и без и т. н.

Свързани статии

Помагайте ни

При съвместното съжителство е добре да има разпределяне на домакинските задължения. Няма правило, в което жените са тези, на които се пада домакинската работа и грижата за децата. Те се нуждаят от партньор, който да им помага, да поема отговорност и да бъде подкрепа.

Научете се да казвате „Извинявай!“

Упоритостта често граничи с глупостта. Мъжкото его може да бъде толкова голямо, че да породи поредица от грешки. Не забравяйте, че едно „Извинявай“ може да постави началото на разрешаването на проблема, когато налице е такъв.

Направете ни вечеря

Не умеете да готвите, но правите вкусни яйца? Добре! Нека това бъде началото на вашата романтична вечеря или закуска. Жените имат нужда от подобни жестове на внимание, които крещят романтика.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne sam uverena , 4e ako si babrim i spodeliam , 4e sam 4uta .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар