Интимно

Неоспорими знаци, че сте открили идеалния мъж

Секс стилът ви си пасва

31.01.2015г. / 15 45ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Чудите ли се дали сте попаднали на идеалния за вас мъж? Ако имате съмнения, вероятно имате нужда и от разяснения. За по-ненаблюдателните дами, а и за тези, които имат нужда от уверение, че са на прав път, представяме няколко абсолютни знака, че сте открили идеалния!

Секс стилът ви си пасва

Ако харесвате някого страшно много, привлечени сте от усмивката, забавните истории, обаянието, чара му, но накрая се окаже, че в леглото сте на два различни бряга, това би било истинска катастрофа.

Различията в предпочитанията за секса рано или късно ще се окажат проблем. Ако двама души не се допълват взаимно, не харесват едни и същи интимни преживявания, тогава те трудно биха могли да си доставят максимално удоволствие един на друг.

Нямате нужда да се преструвате

За да не обидим партньора си, а и поради куп други причини, понякога сме склонни да се преструваме, че изпитваме оргазъм. Симулирането е тема, която винаги е предизвиквала и ще предизвиква редица спорове.

Но ако със сегашния ви партньор не ви се е налагало да се преструвате, тогава няма нужда да се замисляте дали си пасвате – определено отговорът е да!

Това, което го прави щастлив, прави и вас щастлива

Много двойки имат дълъг и щастлив брак благодарение на взаимното щастие. Ако единият партньор не се чувства добре във връзката, тогава нещата няма как да вървят напред.

Ако се обичате истински и споделяте общи ценности и интереси, няма как нещата, които правят него щастлив да не ви радват!

Вие просто го искате

Дори навън да е най-хубавият ден, в който ще имате възможност да се видите с приятели, да се разходите в парка или по магазините, настроението ви няма да е ОК, ако не се видите с любимия.

Ако изпитвате нужда да сте в постоянен контакт с половинката си, вие сте физически, емоционално и духовно привлечени един от друг.

Искате да споделите живота си с него

На всички жени им минават тези мисли през главата – искам ли да прекарам остатъка от живота си с него? Ако спонтанно сте си отговорили наум с „да“, значи той е идеалният за вас.

Свързани статии

Той чете между редовете

Щом не се налага постоянно да му обяснявате какво искате, как точно се чувствате, какво трябва да направи той, за да се чувствате добре, значи той наистина ви разбира и сте създадени един за друг.

Той ви приема

Всички в даден момент сме се опитвали да променим половинката си по свой образ и подобие. Но ако той не иска да ви променя и ви харесва точно такава, каквато сте, значи сте открили истинско съкровище.

Той ви хвали непрекъснато

Да получаваш комплименти от половинката си е най-прекрасното нещо, което една жена може да чуе. Стига да са искрени, а не просто начин да ви вкара в леглото, комплиментите и похвалите са ясен знак, че той ви цени и обожава.

Коментирай
2 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 9 години )
nali ne stava duma za politi4eska vrazka , za6toto az sum si namerila , no v savsem li4en plan
отговор Сигнализирай за неуместен коментар