Интимно

Изборът й на бельо разкрива каква е в леглото

Бикини с дантела или корсет?

30.01.2015г. / 16 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Казват, че изборът на бельото прави жената. Всяка дама носи определен тип бельо, който отговаря на стила й, а и на секс стила й.

Някои предпочитат тюлено боди, с което се стремят да изглеждат по-загадъчни пред партньора. Вижте още няколко секси избора за женско бельо и какво показват те за нея в леглото.

Бикини с дантела и висока талия

Това бельо подсказва, че дамата, която го носи е амбициозна и съсредоточена върху кариерата си. Обича дългите сексуални игри, в които може да изучава партньора си и той нея, но от време на време иска да поеме пълен контрол в леглото.

Чувстват се комфортно в мисионерската секс поза. Едва ли има мъж, който би отказал това!

Красив корсет с много дантела и панделки в съчетание с боксерки със същите декорации

Когато една жена отделя голямо внимание на бельото, с което ще се представи пред партньора си, то тя иска да го накара да се почувства специален. Панделките, корсетът, символизират нещо като подарък, особено ако са в червено или розово.

Тя иска да подскаже, че тази вечер е неговият страстен подарък, който той с много внимание трябва да разопакова. Дамите, които избират такова секси бельо имат нужда от романтика и държат на свещите и шампанското.

Обичат да поемат контрола, но повече очакват от партньора да ги изненада. Особено любима им е секс поза „Ездачка“.

Прашки, които в задната си част представляват една тънка линия

Когато една жена носи бельо, което напълно разкрива задните й части, то тя определено е сигурна в себе си и в това как изглежда и не е нужно светлината да бъде приглушена, за да се чувства по-комфортно.

Дамите, избиращи подобно бельо, нямат задръжки в леглото, а едни от най-любимите им секс пози са „Обратна ездачка“ и „Кучешката“.

Памучни бикини или боксерки с различни щампи

Тя е секси, енергична, вероятно по-спортен тип. Ако правите за първи път секс с нея, посланието, което иска да ви предаде е „Разчупване на леда“. Първият секс може да бъде неудобен за двамата партньори.

Свързани статии

Ето защо подобно бельо с картинка или надпис, съдържащи хумор, е стъпка към отпускането и на двамата партньори. Какво да очаквате от нея в леглото? Всичко. Тези дами са готови да експериментират и обичат продължителния секс.

Дантелени боксерки

Първото, което ви прави впечатление е техният цвят и това, че и стоят красиво. Дамите, които избират изцяло дантелено бельо, са изключително женствени и нежни. Нуждаят се от много внимание, ласки и обичат да правят любов, а не първичен и безчувствен секс.

Предпочитат секс пози, в които са максимално близо до партньора си като „Мисионерската“ и поза „Лъжички“.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
абе всички обичат да правят любов,. ама няма за всички ...лоша работа
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
Мария ( преди 9 години )
Много трябва да се внимава какъв е мъжа. Моят сегашен съпруг дори не забеляза секси бельото ми на една от първите ни срещи, но това е нищо в сравнение със случая на една моя приятелка, която така беше блокирала нейният приятел с "престараването" си по отношение на бельото, че никаква зашеметяваща нощ не се беше получила, а по-скоро... провал.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne sam predpolagala 4e moje da ima podobni klasifikacii . hm
отговор Сигнализирай за неуместен коментар