Интимно

5 романтични филма и лъжите, които ни оставят

Никога няма да се откажем от романтичните филми, но трябва да се откажем от лъжата в тях

04.02.2015г. / 15 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

В най-романтичния месец всичко около нас е розово, красиво и необикновено. Свещи, подаръци, романтична музика... и филми. Романтичните ленти, които може да гледаме до безкрай и да вярваме в лъжите, които се опитват да ни предадат.

Колко пъти сте виждали в себе си някоя от героините на „Сексът и градът“ и колко пъти повярвахте, че някъде там ви чака един тузар?

А може би бяхте Бриджит Джоунс, която среща любовта по необикновен начин. Стига! Никога няма да се откажем от романтичните филми, но трябва да се откажем от лъжата в тях. Вижте 5 любими филма за любовта и техните лъжи.

„Хубава жена“


Лъжата: Изчакайте принца, идеалния мъж, който ще ви спаси. Имало едно време една красива жена с руса перука, която криеше красивите й коси, в голям град, в който късметът я прегърна. Тогава тя срещна него – принца и всичко се разви като в приказка.

Истината: Спасете се сама! Няма принцове на бели коне, няма идеални мъже, но има истински мъже. Ако имате късмета да срещнете мъжа, за когото мечтаете и той да се влюби във вас, ще бъдете щастливи. Но не чакайте.

Животът понякога забавя положителни събития или провокира сами да ги открием. Затова прегърнете всеки един ден с усмивка, възползвайте се от възможностите, които ви предлага. Когато най-малко очаквате, любовта ще ви покори.

„Тетрадката“

Лъжата: Истинският мъж ще те чака, докато ти целуваш друг.

Истината: Ако обичаш някого, бъди лоялен! Нереалистично и егоистично е да очакваш някой да пази любовта си към теб, докато ти се забавляваш. Любовта се печели трудно и се губи за миг. Не позволявайте на гордостта да застане на пътя на истинската любов и не забравяйте за лоялността към партньора.

„Когато Хари срещна Сали“

Лъжата: Ще се влюбиш в най-добрия си приятел, но на по-късен етап. В действителност не е невъзможно да се влюбите в най-добрия си приятел, но колко време ще пазите тръпката един към друг? Година, две или повече....

Истината: Вие сте си само приятели и ще си останете такива. В наши дни рядко се случва любовта към приятел да разцъфти в нещо наистина голямо и то след години. Тръпката минава, срещаме нови любови... Затова не чакайте и не се надявайте напразно най-добрият ви приятел да бъде и вашата голяма любов.

„Красавицата и Звяра“


Лъжата: Звярът може да промени своя нрав, когато има любов към него.

Истината: Не можете да промените партньора, ако той не го желае. В наши дни красивата приказка изглежда по друг начин.

Свързани статии

Жените допускат една и съща грешка, когато започват нова връзка – опитват се да променят партньора си. Спрете, докато е време. Ако се налага да променяте някой, значи не е за вас и това не е вашата приказка.

„Как да разкараш гаджето за 10 дни“

Лъжата: Играете си мисловни игри с него.

Истината: Бъдете истински! Наистина ли искате да го/я зарежете? Игрите и флиртът често не оправдават крайната цел. Струва ли си в името на кариерата да се впуснете в безумно приключение, облог? И знайте, че ако във филма финалът е щастлив, то в живота невинаги е така.

Снимки: outnow.ch, facebook

Коментирай
9 rate up comment 1 rate down comment
Тео ( преди 9 години )
Едно голямо Браво на Михаела :). Страхотно е да прочетеш отрезваващ коментар, особено написан от жена. Има една приказка, че мъжа очаква истинският живот да се развие като в порно филм, а жената, като в романтична комедия. Нито едното не се случва. Всеки трябва да извърви своят път към Голгота, но колкото по-кратък е той, толкова по-добре.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne komentiram, znaia s kogo i ot kogo 4akam romantika v li4nia si jivot ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар