Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 февруари 2015

Няма да липсва романтика, но не са изключени и разочарования

09.02.2015г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица движението на Меркурий ще окаже влияние върху всички зодиакални знаци. Няма да липсва романтика, но не са изключени и разочарования. Вижте повече в следващите редове.

Овен

Овните ще подобрят значително социалния си живот, което ще повлияе пряко на любовта и отношенията с приятелите. Меркурий навлиза в 11-ия дом на групите и приятелството. Седмицата е добра за изясняване на всякакви недоразумения в любовен план. Също така, тези от вас, които търсят своята половинка, ще имат много по-големи шансове да създадат нови контакти.

Телец

Тази седмица определено няма да е най-любовната ви. Вниманието ви е насочено към професионалния живот и това, което се случва с кариерата ви оказва влияние на желанието ви за любов, което е съвсем нормално.

Не бива да се притеснявате, защото крайният резултат ще е положителен. Възможно е някои от вас да изпитват чувства към своя пряк началник или колега и тази седмица да се решат да разкрият своите интереси.

Близнаци

В сряда Меркурий ще промени позицията си и ще усетите положителна промяна. Възможно е през януари вие и любимият човек да сте имали известни разногласия. Сега ще намерите начин да изгладите недоразуменията и отново да въведете романтиката във вашия живот.

Рак

За голяма част от обвързаните Раци през последните седмици, може би месеци, е имало голямо объркване или несъгласие, свързано с финанси. Възможно е да се касае за плащане на дългове или инвестиция на средства. Тази седмица ще имате възможността да обсъдите тези въпроси. Обмислете добре решенията си.

Лъв

Ако вие и вашият партньор през последните седмици сте изпитвали затруднения в комуникацията помежду ви, знайте че за това е виновен ретроградния Меркурий. За да преминете максимално безопасно през този период, прегрупирайте своите приоритети и се опитайте разговорите помежду ви да бъдат по-продуктивни. Приложете това, което сте научили до момента от живота и не забравяйте в края на седмицата да обърнете повече внимание на романтиката.

Дева

И при Девите позицията на Меркурий ще окаже влияние. Обвързаните ще усетят положителна промяна във връзката с партньора и с наближаването на Свети Валентин ще стават все по-романтични. Не споделяйте с колеги нищо за вашия любовен живот, защото ще станете обект на клюки.

Коментирай
Свободно време