Интимно

5 причини най-добрият ви приятел да стане новото ви гадже

Ето на това му се казва „И заживели щастливо завинаги!“

21.02.2015г. / 13 15ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Чудили ли сте се какво би представлявал сексът с най-добрия ви приятел? Ако това е нещо, за което ви е срам дори да си помислите, не бързайте. Най-добрият ви приятел може да се окаже и най-подходящият за стабилна и истинска връзка.

Защо?

Той е запознат с вашите лоши страни

Когато излизате на срещи с някое гадже, постепенно започвате да разкривате лошите си страни, както и той неговите. Така често настъпват разочарованията. Докато с най-добрия си приятел няма да имате такива изненади.

Вече ще сте се опознали много добре и шансът да се появи нещо неочаквано ще е много по-малък.

Вие сте запознати с любовната история на приятеля си

Докато сте били „най-добри приятели“ сте си разказали всички любовни мъки, реакции и мисли. Така шансовете да се чувствате неловко заради бройката гаджета в миналото си биха били доста по-малки.

Пък и ще сте абсолютно наясно с начина му на мислене за една връзка. Ще знаете какво иска от любовта, а и щом сте били сродни души досега, има много по-голяма вероятност да ви се получи в интимен план, отколкото с някой друг, когото тепърва да опознавате.

Чувствате се удобно в неговата компания

За да започнеш да се чувстваш напълно удобно в компанията на някого отнема доста време. Разбира се, това зависи от химията помежду ви, а и от това как човекът ви предразполага. Но представете си, ако се познавате отдавна в приятелска среда, колко по-лесно би било да се отпуснете и като двойка.

Друг страхотен плюс е, че няма да има нужда да се престаравате да го впечатлите, защото връзката ви ще е започнала на съвсем друго ниво.

Свързани статии

Би било много вълнуващо

Да опознаеш сродната си душа в любовна светлина е наистина вълнуващо. Това, че се познавате отдавна и то в приятелско отношение, не прави връзката ви по-малко вълнуваща, напротив.

Трепетите за това как ще потръгнат нещата ще ги има, но поне няма да се чудите какви сигнали ви изпраща той, как възприема вашето държание и какво означават погледите и думите, които си разменяте.

Ако връзката потръгне добре, няма да повярвате колко погълнати ще сте един от друг, защото ще сте се преоткрили на съвсем ново ниво.

Винаги ще има за какво да си говорите

Няма да има неловко мълчание, което да изостря обстановката. Вие се познавате толкова добре, че темите на разговор следват една след друга без пауза.

А още по-хубавото е, че дори да мълчите си знаете, че сте на една и съща емоционална вълна. Понякога думите не са необходими!

Щом досега сте били приятели, значи общите интереси и разбирания са ви свързали по някакъв начин. Обикновено добрите приятели обичат една и съща музика, обичат да правят едни и същи неща, да ходят заедно на разни места – не е ли това мечтаната връзка?

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
za6to li mi namirisva na slujebna oferta , i to ne kum men , a na drugi kum drugi , a az da izkupuvam meracite ???? malko miri6e
отговор Сигнализирай за неуместен коментар