Семейство

Какво трябва да направи всяка жена преди да се омъжи?

Преди всичко се научете да обичате себе си

09.02.2015г. / 15 40ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Много жени се фокусират върху мечтаната сватба, мечтания принц на бял кон, който ще направи живота им приказен и така забравят реалността. Забравят и себе си и какво наистина искат те.

Често всички ние забравяме, че сме важни сами за себе си и пренебрегваме наистина важните неща, които трябва да направим, преди да се омъжим. Вижте кои са те, за да разберете защо трябва да сте щастливи първо със себе си, а след това с когото и да било!

Отидете на сляпа среща

Това е просто едно от онези неща, които всяка жена трябва да опита, поне веднъж! Ей така, заради тръпката! И не го приемайте като отчаян акт, а като забавление.

Разберете какво ви възбужда

Трябва да сте опитали доста неща, за да сте наясно с интимните си вкусове. Експериментирайте с различни по типаж партньори, докато разберете какъв е вашият тип. Така няма да съжалявате, че сте изпуснали нещо интересно преди да се омъжите.

Създайте си живот, който обичате, без в него да има партньор

По този начин, когато той се появи, вие вече ще сте достатъчно независима и самоуверена, за да знаете какво искате и да знаете как да го получите. По-вероятно е да откриете някого, когато вие самата се чувствате щастлива със себе си. Така излъчването ви се променя коренно и притегателната сила на аурата ви се увеличава многократно.

Свързани статии

Направете си списък с 5 качества, които партньорът ви трябва да има

Следвайте идеала си. Това не означава, че не може да намерите любовта на друго място. Просто ако сте осъзнали какво харесвате и какво искате, запишете си го на лист хартия и насочете енергията си в посока намиране на идеалния.

Научете се как да сте сами без да сте самотни

Приемете, че сте пълноценен човек дори без половинка. Много хора страдат от факта, че са сами и това ги съсипва. Ето тогава идва и чувството на самотност, което е още по-смазващо. Докато не се отърсите от тази мисъл, няма да преобърнете вселената във ваша полза.

Няма нищо лошо в това да излезете в собствената си компания на вечеря, например. Защо пък трябва да вечеряте с някого в края на седмицата? Заради подобни стереотипи психиката на много жени по света страда.

Създайте време и пространство в живота си за връзка

Работещите млади жени често нямат време за семейство, въпреки че го искат. Настройте се, че трябва да организирате живота си така, че да се освободи в него време и пространство за сериозен ангажимент, какъвто е семейството.

Ако предварително предвидите такова място в живота си, много по-вероятно е да се случи наистина в близкото бъдеще.

Коментирай