Интимно

Подаръци за Свети Валентин според зодията

Подарете нещо луксозно на родените под знака на зодия Телец

11.02.2015г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Празникът на Свети Валентин, който с всяка изминала година приветстваме все повече е още един повод да се усмихнем през февруари.

На 14-ия ден от месеца показваме любовта си към любимия човек, но и към близки и приятели.

Една валентинка или кутия бонбони могат да направят момента наистина специален. Вижте и няколко предложения за подаръци според зодиакалния знак.

Овен

Овенът като първи знак в зодиака обича да притежава иновативни предмети. Това означава, че би се впечатлил от подаръци, които никой друг няма или рядко могат да бъдат срещнати като притежание.

Изберете нещо оригинално и знайте, че представителите на зодия Овен се гордеят с това, което са. Ще се зарадват на подаръци в червено или ярки цветове. За да го впечатлите наистина, поставете негов инициал върху подаръка.

Телец

Телецът обича лукса, но когато той е и елегантен. Харесва практичните подаръци или тези, които могат да му донесат повече релакс. Като имате предвид, че е чувствен зодиакален знак, не забравяйте да завършите своята изненада към него с бутилка хубаво вино или шампанско и кутия бутикови бонбони. Изберете нещо в коприна, квалитетна био козметика, кожени аксесоари, красив часовник.

Близнаци

Близнаците са социални натури, ето защо за тях подходящ подарък за Свети Валентин би бил таблет, мобилен телефон или нещо свързано с хобито им, като фотоапарат например. Нежните представителки на зодията биха се впечатлили и от красиви бижута и други уникални аксесоари. Не забравяйте, че Близнаците са и много любознателни, една хубава книга със сигурност ще ги зарадва.

Рак

За сантименталните Раци, Денят на влюбените е наистина специален. Като домошари биха се зарадвали на подарък, който може да направи дома им по-уютен. Мъжете Раци харесват технологичните решения, изисканите аксесоари и разбира се хубава бутилка от любимото им питие, а дамите биха се впечатлили от красиви и скъпи бижута.

Лъв

За представителите на зодия Лъв е важно да бъдат винаги под светлините на прожектора. Всичко, което ще добави повече блясък и шармантност към визията им е подходящо за подарък за Свети Валентин, като козметика, бутикови облекла, хубави аксесоари.

От друга страна през 2015 година Юпитер ще бъде в знака Лъв, като това ще помогне на родените под този знак да обогатят своите познания в дадени области. Затова ваучер за курс или семинар също би бил един подходящ подарък.

Дева

Девите освен перфекционисти и супер подредени личности са и колекционери. Обичат да преоткриват своите хобита. За наближаващия празник на влюбените може да ги зарадвате с музикална колекция, книги, нещо свързано с тяхното хоби.

Родените под този знак обичат да се грижат за себе си и да внасят повече комфорт в живота си. Подарете им хубава натурална козметика, етерични масла, соли за вана и всичко, което ще им донесе комфорт.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
чичката ( преди 8 години )
Подаръци за Свети Валентин .Много хора пазаруват в последният момент подаръците за Свети Валентин и започва луда надпревара по магазини и молове.Кой какво е харесал и къде се продава а колко пари струва ? Мъжете главно пазаруват цветя понеже на път за вкъщи все пак са се досетили ,че днес е Свети Валентин и какво да купят нещо класическо и изпитано а то е цвете . Други пък са по съвестни избират от по рано . Разглеждат плюшени играчки с форми на сърца ,мечета с розички,гравирани чаши ,рамки наподобяващи сърца а бе с две думи романтика кипи и то най вероятно защото връзката е в начален стадий. Когато връзката е по стара има само един празник и той е Трифон Зарезан.Според мен това за зодията на човека не е съвсем точна преценка аз мисля ,че има влюбени хора които копнеят за мига който ще поднесат подарък и любимият човек ще ги дари със усмивка а това според мнозина е най важното и скъпоценно нещо и само който подари с любов този може да види това лице даряващо тази нежност и любов а именно това е изкуството да подариш с любов.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар