Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 февруари 2015

Много романтика и любов

16.02.2015г. / 13 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Февруари продължава да бъде вълнуващ в сектора на любовта. През тази седмица звездите са благосклонни към всички зодиакални знаци.

Овен

През тази седмица любовният ви живот ще бъде много по-вълнуващ. Планетата Марс навлиза в четвъртък във вашия знак, следван в петък от Венера. С тези планети романтичният ви потенциал ще се покачи, а сексът определено може да бъде по-забавен. Независимо дали сте обвързани или в неангажираща връзка, химията ще се усеща силно през тези дни.

Телец

За Телците любовният живот също ще бъде вълнуващ. Възможно е да се появи някаква тайна любовна връзка, да попаднете в любовен триъгълник. Много вероятно е някои от вас да са били запленени от интересна личност преди време, но да не са предприели конкретни действия, защото им е липсвала смелост. Е, сега всичко ще се промени в положителна посока.

Близнаци

Социалният ви живот е на път да се раздвижи в положителна светлина. Близнаците обичат флирта и ако в последните няколко седмици сте набелязали някоя интересна личност, знайте, че звездите ви предлагат възможност за още повече любовни вълнения и химия помежду ви. Бъдете внимателни и предпазливи и на този етап не споделяйте вашите трепети с колеги и приятели.

Рак

Личността ви ще бъде поставена в едно изцяло ново ниво на видимост. Обвързаните имат възможността да се сближат още повече с партньора си. Но за тях, както и за необвързаните представители на зодията, започва флирт, нова любов на работното място. Бъдете внимателни, защото химията между вас е съвсем реална и ще ви бъде трудно да я игнорирате.

Лъв

Ако имате любим човек до себе си, тръпката между вас ще става все по-силна. Помислете дали да посетите заедно някакъв курс, семинар, занимание или да прекарате повече време насаме, в което да обсъждате интересни и вълнуващи теми от живота. В случай, че сте необвързани имате реални шансове да срещнете някого, който да ви изведе от вашата зона на комфорт и да останете приятно изненадани.

Дева

През тази седмица Венера и Марс ще навлязат във вашата графика, свързана с интимността и дълбоката любов. Вашата страст ще се събуди като никога досега. Наслаждавайте се на необикновените любовни моменти!

Коментирай
Свободно време