Интимно

Какво говори сексуалният му фетиш за него?

И кога трябва да бягате?

01.03.2015г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Светът става все по-толерантен, независимо от проявите на омраза към различното. Трябва да приемем, че те стават все по-малко с времето, а и с промените в цивилизованите общества.

Много табута все повече отпадат в сравнение с минали времена. Хората се отпускат и започват да вярват, че различното невинаги е лошо или вредно. Трябва всички да се научим, че всеки има право на собствени предпочитания без да го съдим.

Много хора имат своя сексуален фетиш. Сигурни сме, че жените са любопитни да разберат какво означава всеки един сексуален фетиш, който мъжете имат. Нека да надникнем заедно зад тези малки тайни!

Фетиш към стъпала

Странно ли е? Не чак толкова. Самият Елвис Пресли е имал такъв фетиш. Да харесваш нежен и елегантен женски крак с красиво стъпало и тънък глезен, например, е по-скоро проява на добър вкус, отколкото фетиш.

Има обаче някои мъже, които са твърде вглъбени в женските крака и стъпала. Те са кротки, не са опасни и са много галантни.

Има вероятност да са вманиачени по поръчки на женски обувки онлайн.

Най-вероятно ще го срещнете в магазин за женски обувки просто да се шляе уж безцелно. Възможно е и да работи там.

Кога трябва да бягате от него: когато започне да ви купува купища обувки и да ви кара да дефилирате пред него само с тях.

Фетиш към садомазохизма

В духа на „50 нюанса сиво“ вече нищо от BDSM секса не може да се стори прекалено много. Истината е, че доста хора се забавляват по този начин под завивките.

Тези мъже обикновено са дълбоко потиснати емоционално и се опитват да демонстрират самочувствие в леглото, понеже в другите сфери не успяват. Често имат трудни за преодоляване комплекси.

Къде можете да срещнете мъж, който има такъв фетиш? Вероятно в някои магазин за секс играчки или ъндърграунд клуб за хора, обичащи грубите игри в секса. Такива мъже се навъртат и около секцията с еротична литература в книжарниците.

Кога трябва да бягате от него: ако още на първата среща иска да ви завърже за леглото и да ви шляпа с камшик, това определено не е секси, освен ако вие не си падате точно по това.

Фетиш към ексхибиционизма

Често сексът на открито е много секси. Мисълта, че може да ви хванат повишава парата доста. Обществените места са съблазнителни и ако сте млада двойка отскоро влюбени, това е един от идеалните начини за забавление.

Тези мъже имат проблеми с обвързването. Интересът им бързо изчезва, когато сексът започне да се превръща в обикновена и монотонна връзка между двама души.

Къде ще го срещнете? Най-често в парка.

Кога трябва да бягате: когато поиска от вас прекалено натурална и нудистка проява на обществено място, или когато ви се наложи да обяснявате действията си пред полицията.

Дори можем да кажем, че ако ви се случи някоя от тези ситуации, сте изчакали твърде много.

Фетиш към анимето

Анимето представлява анимирана цветна версия на японските манга комикси.

Има мъже, които си падат по този тип анимация. Някои фенове на анимето държат плакати на анимирани героини в стаята си, слагат ги като фон на десктопа на компютъра и телефона си, изобщо – погълнати са от тях, досущ като малки деца.

Тези мъже често не са пораснали напълно в разбиранията си. Не са подходящи за семейство и не са особено отговорни. Ако искате да се сдобиете с дете, вместо с мъж, аниме-фетишистите са идеални за вас.

Само че малките деца не фантазират за секс с героиня от аниме, нали?

Свързани статии

Къде ще го срещнете? Онлайн, разбира се. Тези типове почти нямат реален социален живот. Всичко, което ги интересува, е онлайн.

Кога трябва да бягате: ако започне да ви кара всеки път да се обличате като някоя героиня от аниме. Това може да е секси от време на време, но ако сексът започне да става неосъществим без това любовно превъплъщение, значи е време да бягате.

Фетиш към козина

Тези типове обичат да докосват нещо космато, наподобяващо животинска козина. В някои по-тежки случаи дори обичат партньорките им да се обличат като зайчета или котенца и да правят секс в този вид.

Тези мъже имат съмнително минало, което обикновено крие някакви травми в детството.

Кога трябва да бягате: при всички положения, освен ако вие самите не обичате да ви обличат като пухкаво зайче.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Асен ( преди 1 година )
Без да искам да съм груб ,но авторката не е на ясно с темата за която пише. Няма да задълбочавам ,но ще посоча няколко неща направили ми впечатление."Къде ще го срещнете?" "В парка". Ахам. Ясно. Тоест всеки мъж отбил се до парка за да се полюбува на природата, чистия въздух, да поспортува и т.н. е фетишист? Другото с анимето. Начина по който авторката е описала цялото нещо само разкрива дълбокото й и искрено невежество към цялата тема. А също и тоталната липса на уважение към изкусвото. Кой прави тези анимации? Деца или възрастни? Следователно анимацийте не са деца. Правени са от зрели ,възрастни хора и често имат много дълбоки послания също неподходящи за детска аудитория. Също така често аниматорите и успелите хора на изкуството са с доста завидно материално положение. Но спроед авторката....Да, според нея ако ви тряба "истински" мъж вземете си потно , анаболно добиче лишеno от въображежние, загубило детското в себе си ( още при раждането си ) , но фрашкано с кеш за да купува на своята домашна чалгарка лъскавки чантички и *** обувчици. А да , и палта от норка ( по възможност одрана по възможно най-злобния и брутален начин). Омръзнало ми е от медици , военни и спортисти...Опитват се да мислят, опитват се да чувстват , но не им се отдава. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 9 години )
Здраве и красота