Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 март 2015

Любовта ще бъде малко „разхвърляна“

02.03.2015г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица любовта ще бъде малко „разхвърляна“. От една страна ще има много силни емоции и перспектива за нова любов, от друга – конфликтни и заплетени ситуации. Ето какво ви очаква в сектора на любовта за първата седмица на март според астрологията.

Овен

В първата седмица на март, Овните могат да очакват добри романтични перспективи. Обвързаните имат шанс да заздравят връзката си. За тези от вас, които търсят нова любов, вторник и сряда са благоприятни дни за неочаквани запознанства.

Очаква ви любовна тръпка, която може да се окаже малко сложна. Пригответе се да правите любов, но и война, ако искате наистина да имате някой до себе си.

Телец

Недотам романтична ще бъде седмицата за обвързаните Телци. Има вероятност да попаднете в ситуация, в която доверието между вас и любимия човек ще бъде изложено на съмнение. Ако има някакъв проблем, разрешете го и не премълчавайте, защото последствията няма да са благоприятни.

Близнаци

Раздвижване в сектора на любовта ще има и за Близнаците. Мислете добре преди да предприемете действия, относно някой, който ви е приятел и за който се колебаете дали да не бъде вашата нова половинка.

Някои от вас може да бъдат заплетени и в любовен триъгълник. Не споделяйте с приятели вашите преживявания, за да не станете обект на клюки.

Рак

За обвързаните Раци настъпва период, в който борбата за власт може да измести романтиката. Възможно е това да се дължи на кариерата ви и скорошни професионални успехи, към които половинката ви да проявява ревност и сякаш се опитва да саботира постиженията ви. Няма да ви е лесно, но ще трябва да се справите.

Лъв

Внезапна и вълнуваща промяна очаква Лъвовете, които може да се окажат с нова половинка след любовно приключение. Намалете емоциите, не бързайте и преценете добре дали и двамата имате едни и същи цели и желания. Ако сте в хармония, очаква ви хубава седмица.

Дева

Конфликтни ситуации очакват обвързаните Деви, които ще се вгледат твърде много в грешките на партньора. За тези, които са необвързани, но има някой, който е привлякъл вниманието им, ще усетят силно физическо, емоционално и духовно привличане помежду си.

Коментирай
33 rate up comment 9 rate down comment
... ( преди 9 години )