Интимно

Дисекция на любовта след „50 нюанса сиво“

Любовта е за смелите!

27.02.2015г. / 14 26ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook

Снимка: facebook

Две седмици след дългоочакваната премиера на „50 нюанса сиво“ е време за кратка равносметка. Преди повече от година прочетох трилогията и въпреки, че любовните романи не са моя литературен жанр, този ме спечели.

Дълго време след като затворих корицата на третата част от трилогията, имах куп въпроси. Анализирах, търсех отговори, търсех образа на Крисчън Грей в реалния живот, защото в Анастейжа открих малка част от себе си.

Очаквах да срещна моя 50 нюанса на някое събитие, защото работата ми изисква често да посещавам мероприятия. Виждах само маса хора и никъде образ, който да се откроява. Някой се провикна, че Грей е прекалено съвършен, за да бъде реален? Нима?!

Време е за дисекция на любовта!

Какво търсят жените като образ за мъж?

След „50 нюанса сиво“ представите за мъжкия образ ще бъдат 50 нюанса в друг цвят от досегашния, който сме срещали във връзките си.

Искаме интересен мъж, интелигентен, чаровен, властен, успял и макар да има твърде сериозно изражение на лицето, моментът, в който ще го погледнем и захапем долната си устна да го накара да се усмихне, макар и леко.

Искаме си любовта от пръв поглед, защото вярваме в нея. Искаме си страстта и това всеки път щом го погледнем сърцето ни да прескача като лудо.

Искаме да правим луди неща за него и Той за нас. Искаме да преоткрием себе си чрез неговия образ.

Искаме Той да бъде нашият ден, нашата нощ, нашият въздух, съществуване, муза... нашето ВСИЧКО!

Искаме инициативен мъж, който да действа преди да сме изказали нашите желания, страхове.

Искаме си героя! Всяка жена има нужда да бъде спасена поне веднъж, а досега, сякаш ние спасявахме партньорите си. И когато той ни спаси, ние да можем да спасим него.

Искаме да покажем слабата си нежна половина, а не да се налага да бъдем по-силни от партньорите си.

Искаме си романтиката, защото тя е част от магията, наречена любов.

Искаме да ни целуват и докосват така, както никой не го е правил досега.

Искаме да можем да разкрием голотата си без да се срамуваме.

Какво искат жените в секса?

Помните ли червената стая за игри? Колко голямо е въображението ви, докъде бихте стигнали и до каква степен бихте се доверили на партньора?

Тези, които са чели романа познават в детайли любовните сцени. И въпреки че някои отричат пред обществото пошляпването, връзването, вибраторите и белезниците, тайно се надяват някой ден да имат смелостта да споделят на партньора си, че се нуждаят именно от това. Да, искаме да преминем границата, дори да е болезнена.

Наталия Кобилкина казва: „Самият факт, че толкова жени по целия свят се побъркаха по книгата „50 нюанса сиво“, доказва колко искаме да премахнем вината от секса и някой да бъде „виновен“ за нашите желания.“

Нима не е истина?

Вероятно ви направи впечатление колко пъти се повтаря думата „Искам“. Искайте, така, както искат героите в „50 нюанса“. Борете се за желанията си. Търсете вашият 50 нюанса не само в киносалоните и романа, а в реалния живот.

Рискувайте, дори да ви отхвърлят. И ако цената на всичко това е да чакате, чакайте. Защото любовта е за смелите!

Коментирай
6 rate up comment 1 rate down comment
Ася ( преди 9 години )
дано наистина има някъде някой, за който си заслужава да се чака :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )