Интимно

Любовен хороскоп за 9 – 15 март 2015

Нова любов, но и любовни разочарования

09.03.2015г. / 10 46ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

През втората седмица на март звездите показват, че за някои от представителите на зодиакалните знаци настъпва светъл период в сектора на любовта.

Докато едни ще се радват на емоции и хубави моменти, други ще бъдат изправени пред конфликтни ситуации с партньора. Вижте какво ви очаква в любовта в седмицата от 9 до 15 март.

Овен

През тази седмица вторник ще бъде най-добрият ден за романтика с партньора. От друга страна могат да възникнат ситуации, в които да разгорещите емоциите си и това да нарани любимия човек. Вместо това, насочете гнева си в друга посока, посещавайки спортната зала, спа процедури и т. н.

Телец

Ако имате половинка до себе си, през тези дни е много вероятно да се наложи да разрешите някакъв финансов въпрос. За тези Телци, които търсят любовта, ще има голямо раздвижване в сектора на любовта. Откликвайте на всички покани за партита и интересни събития. Някъде там ви очаква любовта.

Близнаци

Спокойна ще бъде седмицата в сектора на любовта за Близнаците. За тези от вас, които се намират във връзка, дните са подходящи за кратки пътувания или романтични изненади, които ще ви помогнат да се преоткриете с партньора. Необвързаните имат шанс за нова любов, само ако не бъдат пасивни.

Рак

Романтика? Определено тя няма да бъде приоритет за вас тази седмица, тъй като служебните ви задължения ще отвлекат голяма част от вниманието, което иначе бихте насочили към интимните моменти с партньора. Внимавайте и с емоциите си и не бъдете дребнави, защото това може да създаде конфликтни ситуации между вас и любимия човек.

Лъв

За Лъвовете ще започне един по-дълъг период на размишления. В събота Сатурн, която е смятана за планетата, която дава възможност да научаваме някои житейски уроци, ще премине като ретроградна в сектора на романтиката. Това ще отвори няколкомесечен период от време, за да преосмислите това, което ви се случва в любовта и колко далече искате да стигнете. Не бързайте, а преосмисляйте добре нещата.

Дева

Меркурий навлиза в сектора на вашите взаимоотношения и ще се задържи там до 30 март. През това време ще имате много добра възможност да подобрите комуникацията с вашата половинка. Бъдете отдадени един на друг и това ще ви се върне като хармония и дълбока любов. Ако ви предстои да вземете важно общо решение, моментът е подходящ.

Коментирай