Интимно

Какво издава окосмяването на лицето за него?

Мъжете с добре оформени бради са най-харесвани от жените

11.03.2015г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато става дума за изразяване на личен стил, състояние на духа, мъжете често се обръщат към лицето си. С гладко избръснато лице, гъста брада или ретро мустак начинът, по който мъжете оформят окосмяването на лицето си, разкрива част от тяхната същност. Вижте повече в следващите редове.

Мустак

Ако вашият любим поддържа добре оформени мустаци, това подсказва, че той е перфекционист, провокативна и предизвикателна личност. Рядко се интересува от хорското мнение и действа без много да му мисли.

Добре оформена брада

Добре оформената брада в стил Джордж Клуни и Дейвид Бекъм, която само подчертава сексапила на мъжа, а не скрива чертите на лицето му, подсказва за уникална идентичност на личността. Тя разкрива и класическа мъжественост. Мъжете, които поддържат такива бради са алфа тип мъж, които са предприемчиви, успешни, харесвани от жените, но и малко арогантни. Уверени са във възможностите си.

Бакенбарди

Рядко ще видите мъже с големи бакенбарди, обхващащи половината им лице, но все пак се срещат и такива. В повечето случай това подсказва, че той определено не се интересува от модата, не търси актуална визия, демоде е не само във външния вид, но и в разсъжденията си и вероятно е нестабилен.

Такива мъже рядко се целят към върха и предпочитат да заложат на сигурното, дори това да не им носи успехи и по-високи парични постъпления.

Гъста и средно дълга брада

Плътната гъста и средна на дължина брада може да означава мъжественост, срамежливост, някаква мания или мързел в зависимост от това как е оформена.

Катинарче

Подобно на плътна брада, този стил може да варира, като плътност, дължина. Мъжете, които предпочитат да оформят брадата си по този начин са улегнали, винаги постигащи целите си или ако са в по-млада възраст може това да бъде знак, че те все още се опитват да се докажат в някаква област.

Свързани статии

Козя брадичка или триъгълниче, което е оформено непосредствено под долната устна

Този мъж със сигурност изпитва носталгия към 90-те години.

Гладко избръснат

Гладко избръснатото лице е характерно за мъжете, които предпочитат класическия вид. Това не значи, че са старомодни, може би просто не се чувстват комфортно с набола брада. От друга страна може да подсказва за консервативна личност, чиито разбирани за живота понякога могат да бъдат наречени демоде.

Снимка: Reuters

Коментирай
4 rate up comment 3 rate down comment
Tq ( преди 9 години )
с брада или без, Леонардо винаги е секси :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар