Интимно

Любов в сайт за запознанства?

Всичко, в което е замесена думата любов, дава милиони възможности

16.03.2015г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Винаги съм мислила, че хората, които имат динамична работа, посещават често събития, срещат се с добре образовани личности и намират по-лесно своята половинка. Е, преди време установих, че това мое разбиране е напълно погрешно.

Желанието да се докажеш в твоята сфера, пътуванията, късното прибиране вечер от офиса, доработването от дома и почивните дни, взимат от времето, в което можеш просто да се шляеш от заведение на заведение или на други интересни места.

Разбира се, шляенето не гарантира нови и вълнуващи запознанства, но все пак... Истината е, че хората, които се стремят към успех, по-често са необвързани за разлика от останалите. Като процент не бих могла да посоча, моите изводи са базирани на наблюдения сред близки, приятели, познати.

Къде остава любовта, колко дни още ще минат без някой истински да е развълнувал сърцето ни, да е размътил мислите ни? Искаме си пеперуди в стомаха, които макар че ни карат да се усещаме и държим глупаво, ни вдъхновяват да създаваме красиви неща.

Защото самотата също може да е вдъхновяваща, но тя се изчерпва значително по-бързо. Тогава се запитах дали сайтовете за запознанства наистина работят в полза на любовта, а не са само инструмент, с който намираме човека Х, с който да задоволим половия си нагон.

В много европейски страни и зад океана сайтовете за запознанства са една от най-честите форми, които много необвързани хора ползват с надеждата да намерят любовта. И изглежда тази формула е работеща.

Погледът ми категорично изключи българските платформи за запознанства и се насочих към чужди сайтове. Споделям някои от тях с кратка характеристика.

Това, което трябва да добавя е, че е необходимо да имате минимални познания по английски или немски език и повечето от тези сайтове имат минимален месечен абонамент.

Първият, който провокира интереса ми е millionairematch.com. Сайт, в който ще откриете атрактивни хора, които обичат лукса и го притежават, някои от тях са безсрамно богати и търсят своята половинка в живота.

Друг сайт, който също ще ви срещне със заможни и интересни личности е millionaertreffen.de. Той е подходящ за онези от вас, които имат по-добри познания по немски език.

Преминаваме към Match.com. Сайт с почти 1,8 милиона потребители, който работи по стандартния начин – попълване на форма за регистрация, проверка за потенциални съвпадения с хора, които се доближават до това, което търсите.

Ако търсите не просто съвпадения, а индивидуалност в човека срещу вас, направете си профил в сайта eHarmony. Той ще ви предложи една по-различна селекция от потребители.

Ако работите много, нямате време за срещи, може да се наречете кариеристи, но въпреки това имате нужда от любов, за вас е сайтът Lovestruck. Той е насочен именно към тези хора, които от многото професионални задължения нямат време да открият своята половинка.

В една връзка хората колкото се различават, толкова трябва да имат и общи интереси. Tastebuds ще ви срещне с потребители, които обичат музиката. А вие ще може да селектирате вашите контакти на базата на това каква музика слушат останалите.

Разбира се може да потърсите още интересни платформи за запознанства с хора от други държави. Ще се радвам да споделите и впечатления. Дали е възможно да намерим своята така дългоочаквана любов в чужд сайт за запознанства? Всичко, в което е замесена думата любов, дава милиони възможности.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
az sam si namerila liubimia 4ovek pak 4rez neta , no ne v tozi sait
отговор Сигнализирай за неуместен коментар