Интимно

Знаци, че не можете да се целувате

Целувате се с дъвка в устата

26.03.2015г. / 16 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Може ли да се наречете добър целувач? Целувката е първото нещо, което провокира желанието у нас да дадем шанс на новите любовни взаимоотношения или обратно. Не е тайна, че има много добри целувачи и такива, на които не им се отдава.

Тогава мигновено в нас се пораждат серия от въпроси, като „Ако не може да се целува добре, какъв секс би предложил?“ Когато се целуваме има няколко основни правила, които трябва да спазваме, ако не искаме да ни лепнат етикет „не се целува добре“. Тези правила важат и за двата пола.

Твърде много зъби... Когато се целувате, зъбите не изпълняват никаква функция, освен ако не искате да редувате целувки с леко похапване. Но партньорът ви може да не е готов за тази страстна изненада, затова на този етап я спестете.

Също така, ако докато се целувате зъбите ви често се блъскат, бъдете внимателни. Не само оставате впечатление, че не се целувате добре, но може да завършите и със счупен зъб.

Скука... Целуването позволява разнообразие. Няма нищо по-скучно да целуваш или да бъдеш целуван от партньор, който има един и същи стил на целуване, накланяйки всеки път глава на една страна. Не бъдете прекалено агресивни, но се опитайте да поддържате интерес.

Къде са ви ръцете? Както жените, така и мъжете обичат да бъдат докосвани от партньорите си с ръце, докато биват целувани. Няма значение дали се целувате по устата, най-интимните части на тялото, никога не забравяйте да включите в този акт и ръцете. Докосването с ръце е форма на допир, която повишава възбудата и насладата.

Не получавате/ правите комплименти. Когато харесваме ласките на партньора, често демонстрираме нашето удовлетворение, а още по-често правим комплимент. Но ако от устните ви не излязат думите „Целуваш се страхотно!“ или не достигнат до ушите ви, смятайте се за лош целувач, освен ако той или тя не покажат удовлетворение по друг начин.

Той или тя никога не инициират целуване. Когато обичаш чуждите целувки, нямаш търпение да ги вкусваш отново и отново. Но за жалост лошите целувачи никога не получават покана за страстни целувки.

Змийски език... Той излиза бързо и светкавично от вашата уста или устата на този, с когото се целувате. За да спечелите състезанието, не забравяйте да действате по-бавно и премерено.

Мокро, още по-мокро...Целувките му са толкова мокри и лигави, че имате чувството, че след всяка трябва да почистите лицето си с кърпичка.

Задържате се твърде дълго време на едно място. Целуваме не само по устните, но и на места, на които знаем, че биха възбудили половинката ни. Шията, ушите, гърдите и т. н. На тях трябва да отделим нужното внимание и целувки, но не пренебрегвайте и устните. Нека има баланс.

Целувате се с дъвка в устата. Хубаво е, че мислите за свежестта на дъха си, но целуването с дъвка не само крие риск от задавяне, а и определено не би донесло удоволствие на вас и половинката ви.

Целувките ви са задушаващи. Страст, романтична вечер, всичко е прекрасно, до момента, в който не останете без въздух. Хубавите целувки позволяват на вас и партньора ви да дишате, не го забравяйте!

Свързани статии

Когато се целуваме, инстинктивно притваряме очи. Ако вие сте от тези, които дебнат партньора, докато се целуват уста в уста, знайте, че това ви поставя в графата на лошите целувачи.

Целувките с език са вълнуващи и страстни. Но не когато вие или партньорът ви се опитвате да проучите устната кухина с помощта на движенията на езика. Подобна целувка напомня по-скоро за преглед при зъболекар.

И не на последно място лошата хигиена! Никой не би се целувал с човек, който има лоша орална хигиена. Преди среща, ако нямате възможност да измиете зъбите си с четка и паста, не забравяйте да освежите дъха си с дъвка или ментови листчета за свеж дъх.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
5 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 8 години )
moje da ne sam spec po celuvkite , no s obi4 celuvam , A ne mehani4no , ili slujebno s licemerie i fal6
отговор Сигнализирай за неуместен коментар