Интимно

Секс пози за стимулиране на G-точката

Секс поза ключ

28.03.2015г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всички сме чували за нея. Стимулирането й кара дамите да изпитват серия от множествени оргазми.

G-точката или точката Графенберг е едно конкретно място на около 3-4 см в предната стена на влагалището, което е съставено от множество нервни окончания.

Тук са няколко предложения за секс пози, които ви гарантират вълнуващо достигане до това специално място.

Кучешка секс поза

Кучешката секс поза е една от най-надеждните, когато става въпрос за стимулиране на G-точката. Има няколко варианта на секс позата, които може да приложите, като партньорката ви да е легнала по корем върху няколко меки възглавници или когато задните й части са силно изнесени назад и леко нагоре, докато тя лежи по лице върху спалнята.

Разбира се може да пробвате и нещо не толкова динамично, като поза лъжички. Както и да изберете да изненадате любимата си отзад, това ви гарантира дълбоко и сигурно стимулиране на G-точката.

Секс поза ключ

За да достигнете до секс поза ключ, започнете с мисионерската поза. След това партньорът изправяйки се постепенно, повдига бедрата и ханша на жената. Следващата стъпка е да постави стъпалата й на гърдите си и да проникне.

За да стимулира G-точката, след като направи няколко тласъка, е необходимо да облегне бедрата на любимата на раменете си. Това осигурява по-тясно и дълбоко проникване, което стимулира външната стена на влагалището, където е разположена G-точката.

Свързани статии

Секс поза наковалня

Тази секс поза е разновидност на мисионерската. Основната разлика е, че вместо краката на жената да са на леглото или обвити около тялото на партньора й, те са поставени на раменете му. Мъжът е разположен върху партньорката си с леко присвити или изпънати крака.

Тази секс поза е невероятно добра, тъй като позволява стимулиране на G-точката чрез дълбока пенетрация. Също така пубисната кост на мъжа ще влезе в контакт с клитора, което ще осигури на партньорката му множествен оргазъм.

Секс поза люлка

В тази секс поза жената определя ритъма и степента на проникване. Мъжът е легнал удобно по гръб, докато партньорката му е седнала върху него с лице обърнато към неговото. Краката й са разположени от двете страни на раменете му. Подпирайки се леко на ръце дамата започва леко и бавно да се полюшва напред-назад.

Коментирай
3 rate up comment 6 rate down comment
... ( преди 8 години )
kato mu doide vremeto , 6te gi opitam s ....niama da pi6a imeto , No ne priemam namecite za recipro4ni , ili za borislav . Imam to4no edin muj kogoto obi4am , No kato mu doide vremeto. ilii4o mi e dete i sam s roditelska obi4 , taka 4e drugi nameci ne priemam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар