Интимно

Любовен хороскоп за 6 – 12 април 2015

Любовта се пробужда

06.04.2015г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

В първите дни на април Юпитер ще окаже силно влияние върху любовния живот на представителите на различните зодиакални знаци. Необвързаните имат големи шансове да започнат нова и вълнуваща любов. Вижте повече в следващите редове.

Овен

Първата седмица на април ще бъде особено вълнуваща за Овните. В сряда Юпитер навлиза в сектора на романтиката. Овни, не губете време, защото сега имате възможността да постигнете това, което желаете в любовта.

Тези от вас, които все още не са намерили любовта, от този момент до 11 август имат подкрепата на планетите за нова и страстна любов. Това е доста дълъг период. Венера също ще окаже положителен ефект в сектора на любовта.

Телец

Венера, която е вашата управляваща планета, ще се промени през тази седмица. Това означава че и начинът, по който привличате вниманието на противоположния пол, също ще се промени. От събота до 7 май ще имате възможността да хипнотизирате с вашия чар някой специален човек.

Вашите находчивост, проницателност и интелект, по естествен начин ще заслепят конкурентите ви. Ако търсите перфектната вечер за срещи, направете я в събота срещу неделя. И още нещо – вашите сексуални фантазии ще се сбъднат.

Близнаци

Седмицата ще започне по особен начин в сектора на любовта за родените под знака на Близнаци. Това не бива да ви обърква или притеснява, защото съвсем скоро Вселената ще и съдейства.

В събота Венера ще навлезе в Близнаци и това ще ви осигури цял месец магнетизъм, с който да привлечете нова любов или да затвърдите вашата връзка. Необвързаните ще останат приятно изненадани от вниманието на противоположния пол.

Рак

Обвързаните Раци ще жадуват за уединение с любимия човек. Ако сте необвързани и скоро сте започнали флирт, ще си задавате куп въпроси, на които искате да получите отговор. Има някаква малка бъркотия в любовния ви живот. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси, преди да се отдадете на нова любовна връзка.

Лъв

Подходящо време да празнувате, когато става въпрос за любовта. За Лъвовете предстои дълъг период на напредък и положителни събития в романтичната сфера. До 11 август тези, които нямат половинка, ще имат благоприятното разположение на Юпитер и Венера, за да срещнат своята сродна душа. За тези, които са във връзка, периодът ще бъде като цяло добър.

Дева

Ако ви предстоят важни разговори с партньора, те могат да се окажат причина за възникване на конфликти. В случай че се съмнявате в коректността на любимия човек, действайте открито с въпроси, без заобикалки. След неделя взаимоотношенията ви ще се подобрят.

Коментирай