Интимно

Какъв брак ви очаква според линиите на ръцете

Щастлив или късен брак

10.04.2015г. / 12 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstoc

Снимка: thinkstoc

Линиите на дланите ни могат да подскажат много за живота, който ни очаква. Следващият забавен тест ще ви разкрие малко повече за това кога ви очаква сключване на брак и какъв ще бъде той.

За целта проследете линиите на лявата си ръка според схемата и вижте какво показват вашите.

Линия близо до линията на сърцето

Ако имате две или повече линии, изберете най-дългата. Тя подсказва, че може би ще сключите или сте сключили брак в началото на 20-те си години.

Линия, която е по-близо до малкия пръст

Тази линия подсказва за по-късен брак, около 35-тата, 40-тата ви година от живота. Въпреки че ще се наложи да почакате, партньорът, който ще срещнете, ще бъде добър.

Линия в средата между линията на сърцето и малкия пръст

При вас моментът за сключване на брак ще настъпи нито много късно, нито много рано, вероятно около 30-тата ви година.

Много линии разположени между линията на сърцето и малкия пръст

Това подсказва, че имате много приятели от противоположния пол. Но ако между тези линии имате една по-дълга и ясно изразена, това подсказва, че ще имате късмет в брака.

Имате една по-силно изразена линия

Ще се влюбите в някого с цялото си сърце. Вие сте благословени с щастлив и дълготраен брак.

Конфигурация от линии, напомнящи звезда

Знакът на звезда подсказва, че ви очаква нещо хубаво в сектора на любовта и семейството. Ще се радвате на голям интерес към вас от страна на противоположния пол.

Свързани статии

Линия, която е извита леко нагоре

Подобна линия на ръката подсказва, че имате голямо желание за брак и то ще се увеличава с времето. Най-вероятно ще намерите идеалния за вас партньор и ще се радвате на сполучлив брак.

Линия, която е извита леко надолу

Тази линия подсказва, че вие сте твърде предпазливи в избора си на партньор в любовта. Трябва да знаете, че тези ваши страхове ще ви пречат в отношенията с противоположния пол и могат да са повод за чести кавги. Опитайте се да ги елиминирате и да изградите добра комуникация с партньора.

Снимка: www.quizane.com

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 8 години )
ujasiavam se pri misulta , 4e vsi4ko se meri v pari a ne v 4erti na rucete , Boiko da kaje - za kolko miliona ku6ta ??? ei tam e gadnoto ...Vapreki 4e v 4uvstvata si ne sam postaviala podoben kanrat , No gledam 4e e masovo kato mislene v li4nia jivot ! Ujasno e !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 8 години )
ne se i nadiavam ve4e . Osven ako liubimia mi 4ovek ne preceni v godinite . Govoria za savsem li4ni brak i liubov a ne za talkuvania i poslania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар