Интимно

Каква среща и любов да очаквате с различните зодиакални знаци

Скорпионите са много страстни в леглото

08.04.2015г. / 13 55ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Независимо дали вярваме или не в астрологията, денят ни обикновено започва с чаша кафе и преглед на дневния хороскоп. Вълнува ни не само как ще премине денят ни според звездите, но и какви взаимоотношения може да очакваме с представителите на различните зодиакални знаци. Вижте какво да очаквате в любовта.

Козирог

Когато става въпрос за запознанства, Козирозите са комуникативни, но не и експериментатори и не действат спонтанно. Те са търпеливи и обичат взаимоотношенията им да узряват във времето. Класни и стабилни са и понякога им отнема повече време, за да открият подходящия партньор. Срещите с тях са приятни, а във връзките си може би са едни от най-лоялните зодиакални знаци.

Водолей

Родените под знака на Водолеите са с богато въображение и приключенски дух. Тяхната нетрадиционност и творчески характер, ги правят забавна компания. В ухажването действат смело, защото винаги са убедени в своята успеваемост.

Риби

Рибите са много чувствителни и търпеливи по отношение на любовта и винаги са готови да направят своите партньори щастливи. Когато имат интерес към някого, могат да чакат със седмици, за да може отсрещната страна да ги опознае достатъчно добре и да види техните красиви страни. Срещите с тях са приятни, а разговорите увлекателни.

Овен

Овните са страстни и вълнуващи, искат да бъдат винаги на гребена на вълната на любовта. Големи романтици са, готови са да похарчат цяло състояние, за да впечатлят любимия човек. Обичат разнообразието, затова ако се срещате с Овен, знайте, че ще ви предложи разнообразие. Не обичат измамниците в любовта, затова бъдете честни с тях.

Телец

Верен на своя символ, Телецът е упорит и постоянен, което означава, че ако сте харесани от представител на тази зодия, той ще се бори за вашето внимание.

Но нерядко Телците могат да бъдат и инертни и да очакват вие да направите първата крачка. Не се страхувайте да хванете бика за рогата. Очакват ви приятни и вълнуващи моменти.

Близнаци

Зодия на дуалността, Близнаците са склонни да проявяват своята двойствена природа и в любовта. Тяхното разнообразие и енергия ги прави прекрасни партньори, особено в леглото. Те са изключително социални, което ги прави и добри флиртаджии. С лекота общуват с противоположния пол. Ако търсите вълнуващи любовни моменти, изберете представител на тази зодия.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
гостенка ( преди 8 години )
За Девите е вярно ! А за Скорпионите ми писна да слушам колко са сексуални ! Струва ми се,че под сексуалност тук следва да се разбира засилен нагон по рождение,но в грубия му и първичен вид, който на мен като изтънчена Дева, не ми се нрави, дори като мисъл ! Малко са хората,които правят ЛЮБОВ а не просто секс !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Зодиак ( преди 9 години )
Моят опит:1. За Телеца е вярно донякъде.2. За Рака - изобщо не е вярно.3. За Скорпиона - много точно написано.4. За Водолея - дано да е така!:)Вероятно зависи и от конкретната личност.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар