Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 април 2015

Не са изключени конфликти в сектора на любовта

13.04.2015г. / 09 36ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Седмицата ще бъде изключително важна по отношение на комуникацията с любимите ви хора. Важно е да проявите търпение, защото конфликти не са изключени. Въпреки тях, дните ще бъдат спокойни, ако намерите повече време.

Ето какво ви очаква в седмицата от 13 до 19 април.

Овен

Седмицата може да започне с конфликт в сектора на любовта за родените под знака на зодията. По възможност избягвайте да вземате важни решения, избягвайте също и разговорите, които изискват повече търпение от ваша страна и от страна на партньора.

В събота може да се почувствате така, сякаш животът ви предлага напълно нов старт. За някои това означава нова любов.

Телец

Обвързаните Телци трябва да бъдат внимателни по отношение на финансите, тъй като това може да се окаже конфликтна точка през тези дни. Добре е да разрешите недоразуменията, да направите сметка на това как харчите и да се отдадете на романтика.

Близнаци

В сряда планетата на любовта, Венера, ще се противопостави на планетата на ограниченията – Сатурн. През следващите 7 дни е добре да обърнете повече внимание на комуникацията с любимия човек.

Необвързаните представители на зодията е добре да бъдат по-смели, ако насреща си имат човек, който е привлякъл вниманието им.

Рак

За някои Раци на работното място е повече от интересно. Ако скоро сте започнали любовна афера в офиса, може да се почувствате безсилни и това да ви накара да се замислите за смяна на работното място.

От друга страна е възможно да изпитвате силни чувства към въпросния човек и да се страхувате да ги споделите. И в двата случая първо помислете, а след това действайте.

Лъв

Динамична ще бъде седмицата и за представителите на зодия Лъв. Възможни са пречки, които ще променят плановете ви с любимия човек.

Възможно е в последния момент да няма кой да гледа децата или в офиса да се появи неотложна работа. Опитайте се да запазите спокойствие и да си осигурите поне малко време насаме с любимия човек.

Дева

Кариерата и семейните задължения ще отнемат голяма част от времето ви за романтика. Макар задълженията да не търпят отлагане, не забравяйте, че любимият не е даденост. Покажете любовта си към него. Той има нужда от вашето внимание и ласки. Това ще подейства добре и на вас.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
Свободно време