Интимно

Повишете градуса на страстта в спалнята

Как? С някои малки промени

11.04.2015г. / 15 01ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Създаването на секси пространство в дома помага изключително много на интимния живот. Спалнята е мястото, където се случва магията. Там трябва да има настроение за сближаване, закачливост, топлота, нежност. Всичко това предразполага към подобряване на връзката и взаимоотношенията.

Как да успеете да подобрите обстановката в спалнята си и да я направите по-секси?

Регулирайте температурата

Двойките спонтанно започват да мислят за секс, ако в спалнята е топло и уютно. Представете си, ако в стаята е студено – дали бихте се настроили за бурни игри? Колкото по-приветливи са градусите, толкова повече се вдига градусът и на страстта.

Сменете чаршафите

Редовната смяна на чаршафите с чисти и уханни такива създава много добра интимна обстановка. Бихте ли си помислили да правите секс в мръсни чаршафи, измачкани и понамирисващи на захабено.

Дръжте телевизор в спалнята

Всички сме чували за теориите, че спалнята е място само и единствено за сън, където нищо друго не трябва да го нарушава, камо ли телевизор.

Но според някои изследователи телевизорът в спалнята е много полезен, защото можете да гледате заедно романтични и еротични филми. Те помагат много, ако имате сексуални проблеми.

Озвучете пространството

Създайте списък с песни, които ви карат да се чувствате секси и повишават либидото ви. Всеки има своите любими любовни или еротични песни. Музиката действа отпускащо и предразполага към нежност.

Дръжте секси кутия в спалнята

Всеки държи разни неща в нощното си шкафче. Но защо да не разнообразите обстановката и да не включите една секси кутия в спалнята. Сложете всичко в нея – лубриканти, презервативи, секс играчки. Така ще направите любовната игра още по-интересна, вадейки нещо изненадващо от кутията.

Свързани статии

Запалете свещи

Свещите може и да са старомоден начин за внасяне на романтика в спалнята, но са изпитан метод, който работи безотказно. Можете да изберете и ароматизирани свещи с различни аромати, действащи като афродизиак.

Нежният мирис в комбинация с приглушената светлина значително повишава градуса на сексуалното желание.

Превърнете спалнята в хотелска стая

Тривиалността винаги убива страстта. Затова се постарайте да превърнете спалнята си в хотелска стая. Добавете към интериора детайли, които да създават усещането, че се намирате по средата на вълнуващо приключение.

Настроението, което една хотелска стая може да внесе е повече от секси!

Кажете „чао, чао“ на домашните любимци

Трудно е да се настроите за интимни игри, когато някой се мотае из чаршафите! Изгонете домашните любимци от леглото. Крайно време е да си научат мястото, ако искате да направите спалнята място за любов и близост.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Sisi ( преди 9 години )
Не съм чак с такива лоши впечатления, Стойне.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Стойне от Чукурово ( преди 9 години )
Кви ги дрънкати ба....за 9сек.секс къде че гоним кокошките, прасето котките и двете кучета от стаята....амаа дее....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 1 rate down comment
Sisi ( преди 9 години )
Сложих Ви плюс, но хотелската стая не е лошо като идея. В хотел ходят обикновено любовници, които не живеят заедно. А всички знаем колко вълнуващо е да си влюбен отскоро, а и (да си го признаем!) да изневеряваш понякога (не че съм почитател на изневярата). Затова илюзията за хотелска стая не е лоша идея...Аз съм омъжена от много години, но когато с мъжа ми сме в хотел заедно, страстта винаги се събужда и почти винаги, съвсем спонтанно пробваме нещо ново. Но как пък да създадеш илюзия за хотел? Трябва сигурно да си смениш мебелите и да закачиш две бели хавлии.:)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
hahhaa , to4no da mi prili4a na hotelska staia spalniata ? ujas ! da ne komentiram za izkustvenite na4ini da se tarsi blizost ...hm ......statiata e dosta neto4na , Ne mi e po vkusa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар