Интимно

Знаци, че сте готови за нова връзка

Мисълта за ангажираща връзка не ви кара да изпадате в паника

21.04.2015г. / 14 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Понякога любовната пауза е необходима, за да преосмислим голяма част от приоритетите си. Дали сте готови за ново начало в любовта? Тук са няколко сигурни знаци, които казват „Действайте“!

Бившата половинка е в миналото

Една от основните грешки, които правим, когато започваме нова връзка е, че спомените за старата любов все още не са напуснали сърцето и съзнанието ни напълно. Ако вие сте преодолели раздялата, значи може с чисто сърце да започнете нова любовна връзка.

Готови сте да бъдете моногамни

Ако неангажиращите любовни взаимоотношения са минало за вас и сте готови да се отдадете емоционално и физически само на един партньор, значи сте готови за нова любов.

Изоставили сте лошите си навици

Всичките ви лоши навици от миналото, които пречеха на връзките ви, трябва да останат там. Само тогава ще бъдете готови за нова любов.

Знаете как да балансирате работата и любовта

Успешната кариера и стремежите за развитие могат да отнемат много от личното ви време. Въпреки това, ако сте в състояние да намерите перфектния баланс между работа и любов, впуснете се смело в нова любовна връзка.

Обичате достатъчно себе си

Чували сте поговорката „Ако не обичаш себе си, няма да бъдеш в състояние да обичаш някой друг.“ Това важи с пълна сила за любовта.

Не се сравнявате с други жени

Теодор Рузвелт е казал: „Сравнението е крадецът на радостта.“ Всеки е имал моменти в живота си, в които се е сравнявал с други хора. Не забравяйте, че вие сте уникални, красиви, неповторими и притежавате качества, които никой друг не притежава.

Можете да признаете грешките си

Ако искате да имате стабилна връзка, трябва да умеете да признавате грешките си. В любовта всеки греши. Ако сте надминали егото си, значи сте готови за нова връзка.

Имате реалистични очаквания

Ние не живеем в идеален свят, не сме идеални и партньорите и взаимоотношенията ни с тях не биха могли да бъдат перфектни. В случай, че за вас любовта е реалност, компромиси, отдаване, а не приказка, значи сте готови за нова връзка.

Знаете как да правите компромиси

Ако погледнете предишните си връзки, ще откриете много моменти, в които е трябвало да направите компромис към партньора. Да правиш компромиси не означава да пренебрегнеш своите чувства, а по-скоро да успееш да надделееш егоизма си.

Свързани статии

Готови сте да жертвате за любимия човек времето, което прекарвате с момичетата

Когато сме готови да открием нова страница в живота си, започвайки с нова любов, приоритетите ни се променят. Срещите с приятели и всекидневните партита преминават на заден план.

Мисълта за ангажирана връзка не ви кара да изпадате в паника.

И не на последно място – Вие сте в състояние да комуникирате ефективно.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )