Интимно

Знаците, че е време да му „подарите“ сърцето си

Кога връзката става сериозна?

29.04.2015г. / 14 40ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Началото на една връзка винаги е вълнуващо. Обсебени сте един от друг, обожавате да прекарвате времето си заедно, сексът е приключение, повтарящо се всеки ден, понякога дори по няколко пъти.

Изобщо всичко е страхотно, но как да разберете дали да доверите сърцето си на човека, с когото сте. Какви са признаците, които ще ви помогнат да вземете това решение?

Той отделя специално време за вас

Един от първите и най-важни признаци, че мъжът до вас заслужава искрено сърцето ви е отделянето на специално време за вас.

Ако един мъж построи ангажиментите си така, че вие да имате специално място сред тях, това е знак за сериозно отношение и любов.

Той е честен

Много мъже, а и жени мамят половинките си. Доверие трудно се печели, но видите ли, че мъжът до вас е готов искрено да отговаря на въпросите ви, а и не забелязвате отявлено да крие нещо от вас, това е зелен сигнал за това, че можете да му се доверите и вие със сърцето си.

Споделя интимни подробности за себе си

Това означава, че вие вече сте заели особено място в неговото сърце и е готов да споделя с вас неща, които не би разкрил пред друг.

Важно е, когато подарявате сърцето си на някого да знаете, че връзката ви ще бъде честна, отворена и комуникативна.

Показва ви различни аспекти от живота си

С течение на времето започвате да прекарвате времето си не само двамата, а с неговите приятели, роднини, близки, семейство. Няма по-сигурен знак, че той е готов да ви приеме в живота си.

Не се притеснява да се покаже с вас

Доказателство за сериозен ангажимент е, когато един мъж показва на целия свят своята половинка. Той не само се гордее с вас, но и иска всички да разберат това.

Свързани статии

Той полага усилия да ви направи щастлива

Стремежите на мъжете да направят жената до себе си щастлива са доказателство за загрижеността и любовта. Ако той се опитва да запомни какво харесвате и какво би ви направило щастливи, а след това го изпълнява, значи ясно ви показва колко много означавате за него.

Той говори добре за вас пред други хора

Поведението пред трети лица е много показателно. Ако мъжът има уважение към вас, влюбен е и одобрява всичко, което правите и което сте, това трябва да ви говори, че срещу вас стои сериозен човек със сериозни намерения. Много мъже злепоставят половинките си пред други хора. Ако вашият прави тъкмо обратното, трябва да сте поласкани.

Коментирай