Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 май 2015

Много емоции от любовния май

04.05.2015г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

В любовен план месецът започва с желание за много романтика, удоволствия и пак любов. Внимавайте с романтиката, защото тя може да ви накара да обещаете на половинката си неща, които на по-късен етап да не изпълните.

Звездите са добре предразположени към тези, които търсят нова любов. Ето какво ще предложи любовният май за представителите на различните зодиакални знаци.

Овен

Някои от обвързаните Овни ще се почувстват несигурни във връзката си. Не забравяйте, че парите и подаръците няма да ви купят спокойствие и любов. Преди да сте похарчили всичките си средства, помислете дали не е по-добре да поговорите с любимия човек. Също така след четвъртък за някои от вас ще дойде момент, в който ще искат да представят своята половинка пред семейството.

Телец

В средата на седмицата комуникацията между вас и любимия човек ще се подобри. Възможно е и да обсъдите въпрос, който засяга двама ви и много е вероятно той да бъде свързан с финанси. Ако мечтаете да заживеете заедно, моментът е подходящ за тази стъпка.

Близнаци

Ще ви бъде повече от лесно да споделяте и обсъждате с партньора теми от интимен характер. Ако скоро сте започнали връзка, може да решите да разкриете малко повече за вашата лична история. Това само ще ви направи по-близки един към друг.

Рак

Ако вие и любимият човек търсите разнообразие, през тази седмица организирайте парти вечер или кратко пътуване. Това ще засили желанието ви един за друг, особено ако скоро сте започнали връзката си. В четвъртък Венера влиза в знака на Рак и това ще ви даде още по-голяма подкрепа в любовта. Възползвайте се.

Лъв

Любовните вълнения ще бъдат силни през тази седмица за родените под знака на зодията. За някои от вас се е появил специален човек. Чувствате се леко объркани по отношение на събитията, които могат да ви накарат да се замислите дали има смисъл да се надявате на любов с този човек. Не прибързвайте с изводите, а се оставете събитията да ви водят.

Дева

Подобрение ще имате в социалния и любовен живот. Ако сте самотни опитайте да разширите социалния си кръг. Забавлявайте се с приятели, посещавайте групови занимания, семинари. Някъде там може да срещнете любовта.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
mokai ( преди 8 години )