Интимно

Любовен хороскоп за 25-31 май 2015

Любовният климат няма да бъде слънчев за някои представители на зодиакалните знаци

25.05.2015г. / 13 15ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istockphoto.com

Снимки: istockphoto.com

В последната седмица на май любовният климат няма да бъде слънчев за някои представители на зодиакалните знаци. Очакват се конфликтни ситуации, но въпреки тях, място за романтика ще има. Вижте какво показва звездната карта.

Овен

В последната седмица на май сякаш настъпва някакво объркване в любовния живот на Овните. Възможно е да настъпят ситуации, които да ви накарат да се замислите дали да не прекратите връзката. Не бързайте! Също така, не се ангажирайте с мнението на близки и приятели относно любовния ви живот.

Телец

Обвързаните Телци и по-специално тези, които скоро са открили любовта, ще преливат от романтика. Желанието ви да разкриете вашите силни чувства и намерения към любимия човек е голямо. Въпреки това бъдете деликатни с думите.

Близнаци

През тези дни няма да има особено раздвижване в любовния живот на Близнаците. Пуснете се по течението и следвайте събитията. Тъй като родените под този знак обичат да говорят и споделят, бъдете предпазливи и не обсъждайте лични теми дори с най-близките. Това може да се отрази на романтиката във вашия живот.

Рак

Любовната тръпка определено е размътила съзнанието на твърде емоционалните Раци. През следващите дни намалете емоциите и не взимайте важни решения, особено такива, които са свързани с работата. Опитайте се да отделите личния живот от професионалните задължения.

Лъв

Някои от обвързаните представители на зодията ще се почувстват задължени да променят своите убеждения, за да запазят хармонията в отношенията с любимия човек. Създалата се ситуация ще ви накара да си зададете куп въпроси, като това дали разликите между вас не са твърде големи. Опитайте се да не взимате кардинални решения и си дайте малко пространство с любимия човек.

Дева

Интимните въпроси никога не са лесни за обсъждане. От ваша страна има желание за промяна във връзката, за преминаване на следващо ниво. Но дали любимият човек е готов за това? Бъдете търпеливи и не насилвайте събитията.

Коментирай