Интимно

Любовен хороскоп за 29 юни – 5 юли 2015

Очаквайте нещо наистина вълнуващо в сектора на любовта

29.06.2015г. / 16 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очаквайте нещо наистина вълнуващо в сектора на любовта, благодарение на Венера и Уран. Сега е моментът да поправите нещата в любовта или да се влюбите от пръв поглед. Какво ви очаква през първата седмица на юли, вижте в следващите редове.

Овен

През тази седмица ще трябва да стимулирате любовния си живот. В понеделник може да откриете романтиката при невероятни обстоятелства. Ако досега сте мислили, че определен човек няма да бъде ваш, то нещата може да се променят в положителна посока. Бъдете смели и действайте!

Телец

Романтиката около Телците е свързана по някакъв начин с дома. Възможно е да правите общи планове с любимия човек за общо съжителство. Отворете сърцето си. Събитията се движат в правилна посока.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат възможността да се отърват от някакъв страх, свързан с връзката им или да разрешат някакъв спор. В сряда се очаква голямо пробуждане в любовния им живот.

Рак

Отношенията между вас и любимия човек, тази седмица ще стигнат своя връх, благодарение на пълната Луна в сектора на взаимоотношенията ви. Ще попаднете в ситуация, в която всеки един от вас ще има възможността да разбере колко силна е любовта на другия.

Лъв

Вие сте в завидна позиция тази седмица или поне в сектора на любовта. Венера и Юпитер ще навлязат във вашия знак в сряда. Това ще ви направи забележителни и противоположният пол трудно ще може да ви устои. Сърцето ви е готово да приеме някой специален за вас човек. Дайте всичко от себе си в любовта.

Дева

За някои Деви настъпва момент за раздяла, докато за други авантюра, може да прерасне в нещо сериозно. Тази седмица е седмица на промени, затова се подгответе да ги посрещнете.

Коментирай