Интимно

Любовен хороскоп за 6-12 юли 2015

Звездите показват напрежение в сектора на любовта, но романтиката ще се окаже по-силна от всичко

06.07.2015г. / 16 58ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

Романтиката ще бъде изместена от желанието за контрол в любовта. Какви грешки могат да допуснат някои от представителите на зодиакалните знаци и как да ги избегнат, вижте в любовния хороскоп за 6-12 юли.

Овен

Романтиката може да се окаже далеч от вашата връзка през тази седмица. Всичко това ще се дължи не на любимия човек, а на служебните ви задължения. Опитайте се да балансирате между работата и личния живот, за да имате време за партньора. В противен случай, той би се почувствал пренебрегнат.

Телец

Ключът към щастието в любовта през тази седмица се крие в социалните ви контакти. Ако се намирате във връзка, не забравяйте да отделяте повече време на половинката си. Организирайте си романтични и забавни вечери. Това ще ви накара да се чувствате още по-свързани. Ако все още търсите своята половинка, много е възможно да срещнете пленителна личност.

Близнаци

За Близнаците седмицата няма да бъде особено успешна по отношение на любовта. Романтиката и хармонията може да бъдат нарушени заради финансови въпроси, които ще обсъдите с вашата половинка. Възможно е да поискате да отделите вашите приходи от общия бюджет.

Рак

Още в началото на седмицата ще се усети противоречие между вас и половинката ви. Това може да се дължи на факта, че се чувствате претоварени. Партньорът ви определено ще изкаже своята неудовлетвореност. За щастие в сряда ще имате добра възможност да поговорите и да поправите недоразуменията.

Лъв

Работата или здравословното ви състояние ще ви изкара извън ритъм през тази седмица. От друга страна ще ви се иска да поговорите с любимия човек за ваши страхове и желания, свързани с връзката. Всичко, което трябва да направите, е да дадете свобода на мислите си. Любимият човек ще ви окаже подкрепата си.

Дева

Някой ще предизвика във вас непреодолимо желание за любов. Това ще ви накара да се чувствате извън контрол и да не знаете точно какви действия да предприемете. Обмислете добре действията си и бъдете разумни, но в никакъв случай не се отказвайте от любовта.

Коментирай