Интимно

Очаквания за връзката, които всяка жена трябва да има на 20

Искайте партньор, който не се опитва да ви промени

07.07.2015г. / 15 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовните взаимоотношения през 20-те години са по-дълбоки и интензивни в сравнение с тийнейджърството. През различните етапи, до навършване на 30-годишна възраст момичетата се впечатляват от различни мъже и това е съвсем нормално.

Любовта е бурна и искряща и имате очаквания за нея. Тук са изброени само малка част от нещата, които трябва да търсите и да очаквате от любовта през 20-те си години.

Поддържайте връзки изградени на взаимно доверие. През 20-те си години ще имате не една или две любовни връзки. Стремете се във всяка една да изградите взаимно доверие с партньора. Да ви вярва, когато му кажете „Обичам те“, да вярва във вашите емоции и страхове, когато ги споделяте с него, но най-вече, вие да може да му се доверите и той да бъде честен с вас.

Бъдете с партньор, който се гордее с вашите постижения, но ви обича безусловно независимо от това дали сте успешни или не. Прекрасно е да бъдеш с партньор, който се гордее с постиженията ви, насърчава вашите амбиции. Но по-важно е обичта, която изпитва към вас да бъде без никакви условия. Да бъде чиста и да бъдете приемани такива, каквито сте.


Открийте партньора, който знае, че понякога малките неща са също толкова важни, колкото и големите. Подаръци и мили жестове на празници, вашата годишнина на връзката... Звучи добре. Но жестовете трябва да се случват не само на празници.

Също така показателни са онези моменти в живота ви, в които имате нужда от неговата подкрепа или съвет. От онези моменти, в които е 01:00 часа през нощта, но той е готов да отиде до магазина, за да купи любимия шоколад.

Очаквайте да намерите любим, който не се опитва да ви промени. Да, той може да ви вдъхнови. Той може да ви накара да искате да бъдете по-добри в много отношения, но в същото време е важно да се уверите, че не се опитва да ви променя.

Свързани статии

Очаквайте да се чувствате в безопасност, когато разкриете уязвимостта си. В началото на всяка връзка ние се доказваме като неразрушими. Важно е да бъдете с партньор, който не ви кара да поставяте пред себе си стена. Търсете онзи, който ще приеме вашите страхове и няма да се възползва или злоупотреби с тях.

Очаквайте той да не споделя същите страсти като вас или поне не на 100 процента. Ако харесвате едни и същи неща с партньора, имате общи интереси и хобита, значи сте късметлийка във връзката си. Но знайте, че понякога партньорите се разминават по интереси и въпреки това се чувстват комфортно във връзката си.

Снимка: Istock

Коментирай