Интимно

Типове мъже, които срещаме в бара

Г-н Социални мрежи

08.07.2015г. / 16 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Излизането на бар с момичетата винаги е забавно и изпълнено със спомени. Но откриването на партньор в бара невинаги е лесно. Там винаги има няколко типа мъже, които не са подходящи за сериозна връзка, но без които нощният живот не би бил същият.

Г-н Богаташ

Този тип мъж има добра външност и винаги се стреми да докаже своето материално състояние. Той няма проблем да почерпи вас и приятелките ви, стига да ви хареса. Понякога жестът с коктейлите е само, за да демонстрира внимание, а понякога коктейлите завършват и с хубав секс. Също така той е от този тип богати мъже, които в края на нощта при получаването на сметката в бара няма как да не я снима, защото трябва да се похвали в социалните мрежи.

Г-н Барман

Барманът разбира се! Във всеки бар има поне по един изключително привлекателен барман, който не само прави невероятни коктейли, но докато ви ги сервира ви гледа така, че оставате без дъх. След това се отмества с мръснишка усмивка на лицето и ви оставя да бленувате по него цяла вечер.

Г-н Социални мрежи

Обича да се забавлява и не пропуска уикендите, в които може да направи това най-добре в откритите летни барове. Винаги се движи с голяма компания. Освен че танцува и се забавлява, той не пропуска да се чекне от всеки бар, който посети. Селфи снимките и снимките с красиви и непознати момичета, задължително се споделят на мига в социалните мрежи.

Г-н Пияницата

Той няма мярка на чашката, нито обноски. Докато се опитва да ви заговори, ще разлее няколко пъти напитката си върху вас и дори няма да ви се извини. След като го разкарате той ще продължи обиколката си из бара, набелязвайки други красиви момичета, на които да досажда. Дали да имате секс с такъв тип мъж, ако все пак се окаже привлекателен? Бъдете сигурни, че на сутринта той няма да помни името ви, нито бара, в който сте се запознали.

Г-н Обичайния

Той е един от най-редовните клиенти на бара. Влиза в заведението така, сякаш е на снимачна площадка. Поздравява всеки, познава всички бармани, винаги има запазено точно определено място на бара и пие от обичайното.

Свързани статии

Г-н Стиснатия

Най-лошото, което може да ви се случи е да флиртувате в бар с мъж и той да ви напомни колко струват коктейлите ви. Г-н Стиснатия може да се окаже чаровник, забавен, да танцува и флиртува с вас, но не очаквайте да ви почерпи, а не е изключено и да си разделите сметката.

Г-н Лош танцьор

Той има свое собствено и уникално усещане за музиката. Движенията му на дансинга трудно могат да бъдат сравнени с нещо. Той е онзи танцьор, който може да оправи настроението ви и да ви накара да се смеете от сърце.

Снимка: Istock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Ники ( преди 8 години )
Нямаше да пиша, но това вече е много. Излезте от мексиканските си романи с вкус на ny.1. Аз пари добър сека да правя не знам,но вие сте жени по-добре знаете, или май не :(2.Тия бармани все брат пит. Или чакай ти си номер 100 за месеца и пак същият лаф мина, милото то.3. Да се тагне под ..Чак не искам тия не ги знам за какво са.4.пияницата и лошият танцьор. -Щото ако няма пари или не изглежда уау за какво ни е. Не че тия двата типа са симпатяги, но като те отрежат 10 пъти за една вечер, ами теглиш му една и пиеш.Белият кон отдавна избяга момичета, а ако си мислите че принцове съществуват, то явно или сте пияни повече от нас или сте се объркали за една от 10 принцеси на този свят. Ужас. Аз съм грозен,изкарвам здраво кеш, не карам бентли и не ми личи, но ей ги мутрите .Хахаха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време