Интимно

Най-лошите извинения, изричани от мъжете

Ако сте чували и по-лоши – споделете!

25.07.2015г. / 13 43ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

По извиненията ще ги познаете! Мъжете винаги имат готово изречение, когато не искат да бъдат с определена жена. Някои от извиненията обаче са много лоши и надали някой би им повярвал!

За да разберете дали извинението е измислено или искрено, запознайте се с най-лошите извинения, които ние жените сме чували от мъжете.

Не съм готов за сериозна връзка

Не че това извинение не е прозвучавало и от женска уста, но все пак то е най-честият претекст на мъжете да се отърват от обвързване.

Когато искат просто секс, най-често ще чуете именно това изречение.

Съжалявам, че не се обадих

Да, сигурно! Когато някой иска да се обади просто го прави! Няма извинение, че не се е обадил, освен ако не е преживял нещо наистина възпрепятстващо. След като го попитате какво точно се е случило, ще си проличи дали ви мотае.

Батерията ми падна

И това не е изключено, но ако сте влюбени в някого, нищо на света няма да ви спре, нали? Пък и живеем в свят на технологии – все от някъде ще намери да ви се обади!

Хайде да си дадем почивка

Кой си почива от любовта? Онзи, който вече я е изгубил. Когато се стигне до желание за преосмисляне на отношенията, за „почивка“ един от друг, за дистанция и неопределени отношения, съгласете се, че това най-често е краят.

Забравих за срещата

Е, това ако не е глупаво извинение?! Човек, който мисли за вас няма как да забрави, че имате среща, нали?

Свързани статии

Точно сега съм много зает

Чували ли сте това изречение? Това си е съвсем ясен знак, че той не се интересува от вас. Онзи, на когото сте направили впечатление и който иска да прекарва времето си с вас, за да спечели или задържи сърцето ви, ще намери цялото време на света, за да ви го покаже!

Нямах време да намеря презервативи

Много мъже се измъкват от безопасния секс с това извинение. Не поставяйте себе си на риск от нежелана бременност или полово предавани болести, само защото на някого не му се прави секс с презерватив!

Ако сте чували още по-лоши извинения, ще се радваме да споделите!

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
мужче ( преди 8 години )
Абсолютно същите извинения се чуват и от жени...А за последното и ако все пак се придържаме към "темата" - извинение за секс без презерватив от МЪЖ, защото им е малък презерватива и им стяга :DНякой ден се надявам да разберете приликите, а не само разликите.Усмивки :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 2 rate down comment
анонимен ( преди 8 години )
Когато на един мъж му се роди дъщеря май започва да мисли по друг начин. Освен това има и сериозни мъже, колкото и да са рядкост вече. Тези от преди 20 г. не струват.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар