Интимно

Малките сладки жестове на мъжете, които често не забелязваме

Какво правят нашите любими половинки, за да ни зарадват

14.08.2015г. / 13 33ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Свикнали сме да изискваме много от мъжете. Търсим принца от приказките, търсим идеала в представите ни, търсим... под вола теле, както казват старите хора!

Търсейки перфектността у силния пол често отминаваме някои малки сладки жестове, които те правят, за да ни зарадват. Кои са малките неща, заради които трябва да обичаме мъжете си?

Те ни завиват, когато сме задрямали на дивана

Любовта се изразява в грижата за другия. Ако се сепнете посред нощ и осъзнаете, че сте заспала на дивана, но сте завита грижливо, това е знак за истинска обич и загриженост.

Държат чантата ни, когато ръцете ни са заети

Или когато чантата ни е твърде тежка, за да я носим с нежната си женска снага. Мъжете, които обичат своите половинки истински се стараят да облекчават товара от плещите им. Забелязвате ли това, момичета?

Бръснат се заради нас

Независимо, че веднага след бръснене заприличват на 19-годишни хлапета, мъжете са готови да обръснат брадите си, само за да не драскат нежната ни кожа, когато ни целуват. Сладко!

Свалянето на седалката на тоалетната чиния

Нас винаги ни дразни, когато заварим седалката вдигната. Някак запомняме само онова, което не ни харесва. А всички случаи, в които седалката е била свалена, а вие не сте забелязали?

Помислете за това преди да се втурнете към половинката си с обвинения, че отново е забравил какво сте го помолили!

Вървят от външната страна на улицата

Забелязали ли сте как мъжкия инстинкт за съхранение на жената до тях ги кара да вървят до вас от външната страна на тротоара. Ако не сте, обърнете внимание следващия път, когато се разхождате заедно.

Опитват да ни впечатлят с глупави изречения и действия

Снимка: Outnow.ch

Естественият мъжки порив е да впечатлят жената, която е привлякла вниманието им. Понякога обаче прибързаните действия правят мъжете малко смешни в очите на дамите. Не се сърдете на мъжкия импулс и ни най-малко не му се подигравайте! Те го правят с най-добри чувства!

Свързани статии

Прегръщат ни силно, когато сънуваме кошмар

Вероятно малко дами успяват да уловят този момент, особено ако спят дълбоко. Но когато сънуваме кошмари, нашите пазители – силните ни половинки ни притискат до тялото си, за да ни успокоят. Нима това не е знак на обич?!

Хващат ни за ръка или ни прегръщат, когато друг мъж наближи

Още едно доказателство, че мъжът до вас държи на вас и не желае друг мъж да се яви като негова конкуренция.

Помнят онова, което харесваме

Мъжете, които искат да изненадат и зарадват любимите си се стараят да запомнят онова, което харесват. Така се появява прекрасни изненади, които ние жените не очакваме, защото мислим, че половинките ни не ни слушат, когато споделяме.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Astarot ( преди 8 години )
@2А тъпанчетата на ушите ти служат, за да не ти изтича мозъка, когато си издухваш носа...Моите съболезнования за нещастният човечец, когото съдбата е осъдила да живее с теб :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 0 rate down comment
Сульо ( преди 8 години )
Само не разбирам този генератор на глупости на Аз жената ли принадлежи или го ползват "поднаме" отвън?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 7 rate down comment
(*_*) ( преди 8 години )
"Свалянето на седалката на тоалетната чиния" се прави от хигиенна гледна точка, за да не пръска водата по цялото помещение, а не защото мъжът е куче и изпълнява "заповедите" на любимата от обич, за да не я дразни! По това се личи интелекта и възпитанието на мъжа. Относно бръсненето, нима обезкосмяването ние, жените го правим от "сладък жест към мъжа"? За да се чувстваме комфортно правим тези операции, а не заради някого. Нима, ако няма любима половинка, мъжът ще ходи като неандерталец?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар