Интимно

7 привлекателни черти на мъжете

Имате ли какво да добавите към списъка, момичета?

30.07.2015г. / 15 01ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка жена харесва различни неща у мъжа. Трудно е да се каже какво точно привлича жените, но със сигурност има няколко общоважащи качества у мъжете, които действат като магнит за дамите.

Чувството за хумор

Хуморът е може би най-харесваното и търсено качество у мъжете. За повечето жени е от огромно значение половинката им да може да ги разсмее, да разчупи обстановката, да направи нещата да изглеждат и да се случват лесно и плавно.

Жените просто обичат мъжете да ги карат да се забавляват без усилие.

Интелект

Нима интелектът не е важен? Коя жена мечтае за обикновен и простоват мъж?! Няма такава! Която и дама да попитате, дори младо момиче, ще ви отвърне, че иска половинката й да е интелигентна и образована.

Разговорите с интелигентен мъж са винаги интересни. Той знае как да ви накара да се чувствате добре в компанията му, да ви накара да се чувствате дама.

Спонтанност

Това е най-сладката черта, която един мъж може да притежава. Изненадите, непринудените реакции, неподправените комплименти, желанието за общи приключения – всичко това е повече от пленяващо.

Увереността и самочувствието

Мъжката увереност е едно от най-ценените от жените качества. Инстинктът кара жените да търсят у мъжа именно сигурност, а тя се вдъхва чрез увереността в мъжеството, в способностите, в качествата.

Нерешителните мъже понякога са сладки. Някои дами се впечатляват и от тяхната непохватност и понякога глуповатост. Но майката природа е отредила както в животинския свят, така и в човешкия най-силният да печели. Така подсъзнателно по-уверените мъже печелят вниманието на дамите.

Неизвестността

Мистериозността е другото привлекателно качество у мъжете, което предизвиква пеперудите в корема, разпалва пламъка в женското сърце.

Интересът се подхранва именно от неизвестността, от стремежа да разгадаеш другия, да разчетеш характера му.

Свързани статии

Чувствителност

И зад всяко типично мъжко качество, ако се крие и малко чувствителност, тогава жените са направо в краката на мъжете. Когато мъжете покажат чувствата си, състраданието си, съпричастността си или начина, по който преживяват нещата, това винаги е пленяващо.

Да знаеш, че човекът до теб не е изтъкан само от мускули и сила, а и от нежност и доброта е много ценно.

Страст

Закъде без страст? Пламъкът на любовта не се разпалва единствено от мистерията. Нужна е и гореща страст. Да знаеш, че някой жадува за теб, да усещаш как ти го показва всеки ден и всяка нощ – безценно!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
чичо Сашо ( преди 8 години )
Притчи, мъдрости, цитати