Интимно

Защо сексът срещу огледало е толкова възбуждащ?

Сексуалността е тясно свързана с визуално преживяване

04.08.2015г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато става въпрос за секс, тайни няма, нито табута. Има само ограничаващи вярвания. Днес ще си говорим за секса в огледалото и затова, защо толкова много ни допада, когато вече веднъж сме го практикували.

Това е вид домашно порно

В една двойка почти винаги поне един от партньорите има желание да заснеме домашно порно с любимия човек. Въпреки че невинаги успяват да споделят своите страсти, сексът срещу огледалото е вид домашно порно без камера (а може и с нея).

Партньорите експериментират в секс позите, докато воайорстват. Някои хора се възбуждат от гледането на еротични филми, а домашното порно ги кара да настръхват още повече.

Сексуалността е тясно свързана с визуално преживяване

Сексът е не само чувство, усещане, докосване, но и визия. Половият акт се преживява и визуално. Ето защо сексът срещу огледалото е толкова вълнуващ и практикуван от много двойки.

Графиките на удоволствието в секса могат да бъдат неизмерими. Наблюдаването на себе си и любимия човек, ни кара да събудим своята чувственост.

Всичко се случва в реално време, разгръщаме сексуалните си фантазии сега. Имаме възможността да се наблюдаваме взаимно при всяко докосване, прошепване. Да усетим емоциите и възбудата си. Сексът срещу огледалото предлага едно многостранно сексуално преживяване, в което участват почти всички сетива.

Свързани статии

Сексът срещу огледалото сближава партньорите

Наблюдаването един друг по време на полов акт преоткрива и сближава. Това е един изцяло нов начин да се насладите на половинката и на това, което правите заедно. Да отгатнете без думи желанията на другия, наблюдавайки го. Всеки сигнал, който си разменяте с любимия човек ви свързва на едно по-дълбоко психологическо ниво.

Доверието е от ключово значение за добрия секс и любовната връзка

Добрият секс изисква доверие между партньорите. Колко често се срамувате да се покажете голи пред половинката? Знайте, че той обожава всяка ваша извивка. Преоткрийте себе си и своята сексуалност. Сексът в огледалото е ключът към доверието, което да покажете към половинката си и към разкриването на най-красивото от вас.

Снимка: istock

По материали от: elitedaily

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
И. К. ( преди 8 години )
И моят мъж иска да гледа в огледалото, но аз не винаги съм настроена за това. Той всъщност какво ли не иска. Ако му угаждам трябва да съм всеки път като порно звезда- френска, ***,... Но го огрява само когато аз поискам.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Д ( преди 8 години )
На мен пък много ми харесва да виждам всичко и да - защо не и в огледало. Разтърсва ме удоволствието, което виждам в очите на моя мъж, а когато е отстрани погледнато....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар