Интимно

Типове жени, за които мъжете не се женят

Материалните момичета не стават за брак

09.08.2015г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В живота хората, които срещаме по пътя си винаги попадат в някаква графа - „интересни“, „нелоялни“, „приятели“ и т.н.

В любовта също категоризираме партньорите си. Когато става въпрос за брак, избираме старателно, защото не искаме разочарования.

Днес обръщаме внимание на някои типажи жени, с които господата със сигурност не биха минали под венчилото.

Доминиращата

Тя иска да контролира всеки аспект от живота на партньора си. Този тип жени в миналото си често са били наранени и разочаровани в любовта, което ги кара и в най-незначителните ситуации на спор, да изливат гнева си върху любимия човек.

Нейните похвати в любовта имат разрушителен характер. Тя смачква и натоварва психически половинката си. Ето защо дамите доминантки, трудно намират партньор за брак.

Егоистката

Нейният образ доста се доближава до този на доминиращата жена. Нуждите й винаги са на първо място. Тя изисква от половинката си, но в замяна не дава. 

Материалното момиче

Материалното момиче е лесно разпознаваемо. Тя е много привлекателна, забавна, но е водена от желанието за охолен живот. В отношението си към партньора, нейната неискреност, рано или късно излиза наяве.

Мъжете търсят материалното момиче само за забавление, а  малцина са тези,  които  си „купуват“ красив трофей, сключвайки брак с такава жена.

Флиртаджийката

За нея флирта и партитата са хоби. Рядко отказва покани за събития, а близостта на половинката не й пречи да раздава палави погледи. Като истинска социална пеперуда, тя е готова да зареже във всеки един момент половинката, заради ново забавление.  

Свързани статии

Неангажираната

Когато мъжете си избират половинка за брак, те се вглеждат във всеки детайл. Ако една жена е непостоянна в желанията си, няма амбиции, не желае да поема отговорности за малките неща в живота, това от силния пол, бива тълкувано като неподходяща партньорка за брак. 

Лъжкинята

Тя винаги започва връзките си лъжа, за да впечатли любимия човек. Лъжкинята е майсторка на измислените истории. Често се забърква в интриги, изживява се като жертва. Мъжете лесно могат да попаднат в капана на такава жена. Рано или късно лъжливата и природа излиза на показ и тя попада в графата „неподходящи жени за брак“. 

Снимка: istock

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Кирилица ( преди 7 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Кирелица ( преди 7 години )
Е защо обиждаш жената?Тя на какво ти пише на арабски ли?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 2 rate down comment
Neli ( преди 8 години )
Въпросът е следния ? ИМА ЛИ ЖЕНИ, КОИТО СТАВАТ ЗА БРАК ? Като чета тази стятия и ми става смешно, всяка жена носи по малко от всяко едно качество , а мъжете не падата по - далеч
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Ами ти си от безмозъчните - даже кирилица нямаш мозък да си пуснеш.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар