Интимно

Какво мъжете искат по-често в спалнята?

Покажете му какво желаете

08.08.2015г. / 13 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете не обичат да говорят за чувствата си. Но когато става въпрос за секс, те нямат задръжки.

Представителите на силния пол харесват мръсните приказки в леглото, както и доминиращите партньорки. Но има още няколко неща, които биха искали по-често да им се случват в спалнята.

Вижте кои.

Погалете егото му

Галете всяка част от неговото тяло, но не забравяйте и за мъжкото его. Мъжете харесват, когато партньорката им ги кара да се чувстват невероятни в леглото.

Комплиментите, които ще му отправите за това как се представя в леглото или за неговите физически данни, често биха могли да донесат повече удоволствие от самия секс. 

Дайте му гледка

Мъжете обичат да гледат, особено когато им правите орална любов. Чувстват се някак властни. Ето защо, когато слезете там долу, приберете косите си и му дайте онази гледка, за която мечтае.

Изненадайте го

Обичате ли приятните изненади в секса? Същото важи и за партньора ви. Направете нещо лудо, разтърсващо, неочаквано и възбуждащо за него. Осъществете някои негова сексуална фантазия (само ако допада и на вас). Бъдете секси и непредсказуема. 

Покажете му какво желаете

Въпреки че мъжете са наблюдателни и изучават женското тяло, понякога имат нужда, половинката им просто да хване ръката им и да ги води на нови непознати места, които я възбуждат. 

Включете лампите

Много дами се притесняват да правят секс на светнати лампи. Приглушете светлината. Така обстановката ще стане по-романтична, но ще бъде достатъчно светло, за да се виждате добре един друг.  Не се притеснявайте от малките недостатъци във фигурата си. По време на секс мъжете не ги забелязват.  

Свързани статии

Бъдете шумни

Стенанията, които издавате по време на секс, носят повече сигурност на партньора ви, по отношение на това как се справя. Това не означава, че трябва да симулирате оргазъм. Просто не задържайте в себе си емоциите. 

Погледнете го в очите

Контактът с очи по време на секс, понякога казва много повече от думите. Проследете всяка негова емоция, възбуда. Доверете му се. Нека и той надникне на едно по-дълбоко ниво във вас. 

Снимка: istock

Коментирай