Интимно

Любовен хороскоп за 10-16 август 2015

Нова любов и много романтика

10.08.2015г. / 08 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пригответе се за положителна промяна в сектора на любовта. Планетите ви дават своята благословия да откриете нова любов или да затвърдите сегашната си.

Повече вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

В четвъртък Слънцето ще застане в перфектен ъгъл към Уран, което ще отвори нови възможности за вас в любовта. След това в петък Луната ще навлезе в пети дом на истинската любов, което може да означава, че ще откриете нова любов. Ако сте обвързани, отдайте се на повече романтика с любимия човек. 

Телец

Готови ли сте за голяма промяна в живота си? Във вторник Юпитер, която е планета на изобилието ще навлезе в пети дом на романтиката. Предстои един  дълъг период за вас, в който ще имате много добри перспективи да срещнете нова любов, ако сте необвързани. Бъдете търпеливи, защото Венера ще бъде ретроградна за вас до 6 септември. След това ви очакват само хубави неща. 

Близнаци

Духовната връзка е от голямо значение за вас, когато става въпрос за романтика. През тази седмица Вселената напълно ще ви подкрепя. В четвъртък вие и половинката ви, ще имате повече от добра комуникация помежду си. Предстоят ви големи промени от положителен характер. 

Рак

За обвързаните Раци предстоят дни, в които ще трябва да вземат важни решения. Меркурий ще заеме добра позиция, което ще улесни комуникацията между вас и половинката ви. Не отлагайте разговорите, ако искате всичко да се подреди. 

Лъв

Това е вашата седмица, в която може да блеснете. Венера все още се движи ретроградно и това ще попречи до някаква степен на вашия блясък. Ще бъдете мотивирани да намерите нов начин, чрез който да бъдете забелязани. Любов от миналото може да напомни за себе си. 

Дева

Във вторник Юпитер ще навлезе във вашия знак и ще открие нови възможни за тези Деви, които търсят своята половинка. В случай, че вече се намирате във връзка, любовта с партньора ви ще стане още по-силна. 

Коментирай